Hvordan å vokse med lav Wattage

January 30

Hvordan å vokse med lav Wattage

Planter trenger en viss mengde lys for å vokse, men det trenger ikke nødvendigvis å komme fra høy wattstyrke, dyre vokse lysene. Et anlegg må varierer avhengig av typen. Løv planter har ulike krav til belysningen enn blomstrende planter, og hvis du ønsker å vokse frukt og grønnsaker planter vil har tilleggskrav. Hvis du dra nytte av naturlig lys som mulig, eller hvis du bare vokser planter, kan du gjøre godt vokser med bare lav-wattstyrke lys.

Instruksjoner

•Still plantene dine i et område som mottar sterk sol. Sterkeste lys kommer fra Vinduer med en Northern exposure, mens Vinduer som vender mot vest eller øst har om lag 60 prosent så mye lys. Windows Nord tilbyr minst lys av alle og er ikke sannsynlig å være av stor hjelp når voksende planter. Mer sollys de får, mindre kunstige lyset planter vil kreve.

•Hang et fluoreserende lys rett over en tabell, hylle eller teller som har planter på den. Houseplants og urter for bruk på kjøkkenet kan vokse under fluorescerende lys bare. Hvis du ønsker å vokse planter, for eksempel begonier eller fioler, bruke en voksen light i stedet for en standard lysstoffrørets. Standard fluorescents gir det meste blå lys bølger, mens vokse lysrør--som kan være lav wattage - legge til rødt lys bølger, en farge som er nødvendig for planter.

•Plasser fluorescerende lys kampen rett over planter, 4 til 6 inches over toppen av planter. Dette vil sikre at plantene dine får maksimal lysintensiteten fra lyset. Du kan bruke ett eller to 4-fots lange 40 watt rør i lyset lampen.

•Legg en timer for å slå på lyset for timer hver dag å ytterligere hjelpe plantene til å vokse. Ekstra tid under lysene bidrar til å gjøre opp for mangel på intensitet som følge av bruk av lav-wattstyrke pærer.

Tips og advarsler

  • Du kan lage eller kjøpe en justerbar lys rack hvis du planlegger å gjøre mye vokser under fluorescerende lys. Denne type arrangement forenkler justering av lysene til å tilpasse seg veksten av planter.
  • Ikke bruk glødende lyspærer til Strømforsyningslampen på plantene dine. For at disse pærene å gi nok intensitet til fordel for plantene dine de må plasseres ganske nær planter, og denne typen pære blir for varmt plasseres nærmere enn 2 fot planter.
  • Du vil ikke kunne vokse frukt og grønnsaker med lav-wattstyrke lys alene, men du kan bruke dem til å supplere sollys, hvis du har en god kilde til naturlig lys for plantene.