Hvordan å vokse Maypop fra frø

March 12

Hvordan å vokse Maypop fra frø

Maypop er en flerårig vintreet som bærer blomster som ser ut som stjerner fra en sci-fi film. Også kjent som pasjonsblomst vintreet (Passiflora incarnata), maypop blomster sist for bare en dag men vintreet produserer nok av dem at det alltid er dekket med duftende novelties. Maypops frukt er egg-formet og dukker da gikk på, dermed kallenavn. Selv om du får en maypop fra frø, kan det ta en stund. Ifølge horticulturists med University of Texas, kan frøene ta til et år til å spire. Maypop er hardføre til US Department of Agriculture soner 6b gjennom 10b.

Instruksjoner

•Sett maypop frø i en bolle med lunkent vann og plassere bollen i et solfylt vindu. Tillate frø å forbli i to dager. Kast noen frø som flyter på overflaten av vannet.

•Prepare beholderen planting av fylle den med frø-Start jord blanding. Vann mediet til det er mettet, og angi deretter beholderen til side renne helt. Jord skal være fuktig, ikke gjennomvåt, når du plante maypop frø.

•Skyv maypop frø 1/2 tommers i jorden.

•Still varme matten 's termostat til 75 grader Fahrenheit og plassere den i et område som fortsatt ute av direkte sol. Dekk toppen av planting beholderen med plast brytes og sette den på toppen av varme mat. Plastfolie bør holde fuktighet i jorda. Hvis du må vann frøene, plasser hele beholderen i en balje med vann, halvveis opp siden og fjerne den når toppen av jorda er fuktig. Dekke det igjen med plast brytes.

•Transplant de maypop frøplanter når de har to sett med blader i små potter fylt med like deler av kompost og torv mose, fuktet.

•Sett potter i et område som mottar indirekte sollys, holde jorda litt fuktig og tillate dem å bli værende i potten før de når 6 inches i høyden. På den tiden, flytte dem ute til økende mengder av solskinn i løpet av en uke før planting i hagen.