Hvordan å vokse Marine alger

September 23

Opprettholde en marine eller kongeål akvariet er mye hardt arbeid. Fleste går ut av deres måte å drepe hver bit av alger som vokser i deres tanker. Men spiser mange forskjellige marin fisk alger gjennom gjellene. Dette betyr at hvis anledning, de stadig får en matkilde. Folk som ønsker å vokse stort, sunn fisk glem om utseendet til akvariet og fremme veksten av alger i deres tanker.

Instruksjoner

•Fjern alle live rock og koraller fra akvariet. Live rock og koraller kjempe alger for næringsstoffer i vann og bidra til å hindre vekst. Uten live rock og koraller har alger mer mat å fremme vekst.

•Fullstendig vanlig 25 prosent vann endringer. Ferskvann fylles næringsstoffene i vannet. Støvsugeren vannet, mer alger vokser. Unngå siphoning underlaget har du trevlet hår alger som vokser på den.

Sette inn en lyspære som etterligner naturlig sollys eller akvariet ved siden av et vindu som får mye sollys. Holde lyset på for 12-14 timer i døgnet. Lyset oppfordrer rask algene oppblomstringen.

•Øk vanntemperaturen. Hvis du øker temperaturen, reduserer det mengden CO2 i vannet, som i sin tur gnister algene oppblomstringen. Mange amatører legge CO2 marine akvarier fordi temperaturen er naturlig høyere enn i ferskvann akvarier. Ikke Legg til CO2, og heve temperaturen--- men oppbevare din fisken i tankene. Ikke heve temperaturen noe høyere enn anbefalt til deres fisken.