Hvordan å vokse Manuka trær i Canada

June 10

Hvordan å vokse Manuka trær i Canada

Manuka, også kjent som te tree eller leptospermum, er et lite tre native til New Zealand og deler av Australia. Det australske tea treet (Melaleuca alternifolia), New Zealand manuka (Leptospermum scoparium) og kanuka (Kunzea ericoides, tidligere Leptospermum ericoides) er en del av familien Myrtales. Manuka treet er en av de vanligste vill buskene i New Zealand. Treet presenterer en overflod av fine hvite blomster våren som er spesielt attraktivt for bier.

Instruksjoner

•Provide en drivhus innstilling for manuka treet. Frost intolerante, te trærne krever en varm, solrik beliggenhet. Bein anbudet stauder, manuka trær vil ikke vokse utendørs i Canada eller de nordlige områdene av USA. Manuka trives i USA hardførhet soner 9-11, hvor vinter nedturer er sjelden under 20-F.

•Prepare en jord blanding for plante et manuka frø som inneholder like deler av potting jord, organiske kompost og sand. Anlegget gjør best i fuktige, godt drenert, nærings rik jord.

•Purchase manuka treet frø online fra leverandører av urte eller medisinsk plante frø.

•Fyll potting skuffer med forberedt jord blanding. Dryss manuka frø på jord. Dekk med 1/8 tomme jord. Trykk ned lett på overflaten av jorden.

•Hold jord jevnt fuktig, men ikke våt. Holde seedlings en varm, solrik beliggenhet til spirer. Beskytt mot frost og kulde utkast.

•Transplant planter til større voksende Potter når hver plante er 3-4 inches høy. Gir rikelig med vann når treet er ung forbedrer treets toleranse til tørke som den modnes.