Hvordan å vokse malaysiske kokosnøtter

October 11

Malaysiske kokos palmer er en dverg plante som kan fortsatt nå 60 eller flere fot høy. Palm er hardføre bare i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 10 til 11 og har en høy toleranse til salt spray og er ofte funnet i tropisk kystlinjer. Malayan dverg produserer nesten full størrelse kokosnøtter full av rike "melk" og søt kjøtt karakteristisk for frukt. Kokosnøtter kan lett spire for å produsere nye spirer, men det tar år før de har utseendet på en palme. Malayan kokospalmer har rett badebukser og er motstandsdyktig mot dødelige gullig sykdommen som har angrepet mange andre palm arter.

Instruksjoner

•Kontroller drenering full sol beliggenhet. Grave en 6-tommers hull og fyll den med vann. La det renne og fylle den igjen. Hvis hullet er fortsatt full av vann i en halv time senere må legge litt grus til din jord å øke drenering. Bland i 30-50 prosent sand med din jord. Malaysiske palmer kan vokse i full sand situasjon.

•Plant palm bare så dypt som i barnehage gryte. Planting skal finne sted i tidlig morgen eller kveld. Før planting få palm brukt lys og varme forhold ved gradvis innføre den til lengre perioder utenfor i løpet av et par dager. Dette vil forhindre støt og planting stress.

•Dig hullet som passer dybden av barnehage gryte. Ikke forstyrr roten ballen når du plante palm. Etterfylle med sandstranden jord og vann det godt å avgjøre jorden. Vann daglig over neste uke, og deretter gradvis avta over en måned før du vanning bare én gang per uke i sommerhalvåret. Jord skal være fuktig til røttene. Grave en grøft for å sjekke om nødvendig.

•Provide noen delvis skygge for den første uken i den varmeste delen av dagen. Oppreist en paraply eller selv laken delvis over treet. Tidlig praksis vil sikre palmen er sunt og vil vokse godt. Ikke gjødsle treet i tre eller fire måneder.

•Fertilize fire til fem ganger i året. Bruke gjødsel formulert for palmer. Blande den med vann hastigheten angitt av emballasje for størrelsen på stammen du mater. Vann i gjødsel. Spredt feedings hele vekstsesongen.

•Prune av døde blader på stammen spesielt hvis de viser underskriver av dødelige gullig sykdommen som begynner med misfargede løvverk. Dverg malaysiske kokos palm er lett å vokse anlegg Hvis plassert riktig i en varm solrik beliggenhet med godt drenert jord. Gi rikelig med vann og mat og anlegget vil belønne deg med en elegant tropiske touch i hagen din.