Hvordan å vokse Magnolia Grandiflora

September 21

Magnolia grandiflora, også kjent som sørlige magnolia, er et eviggrønt tre ofte dyrket i Sør. Treet har stor, skinnende, mørk-grønne blader og store hvite blomster. Liten kultivarer er tilgjengelige som nå 12 til 15 fot i høyden, men eldre varianter kan topp 60 til 80 fot høye og 50 fot bred, hvis uhemmet. Vurdere tilgjengelig plass og vedlikehold spørsmål før planting Magnolia grandiflora i hjem landskapet. Magnolia grandiflora er egnet for amerikanske avdeling av Agricultre hardførhet soner 7 gjennom 10a.

Instruksjoner

Finne et sted med full sol eller delvis sol og masse plass til etablerte anlegget. Magnolia grandiflora vokser ganske stor og behov for plass til å vokse. Gresset ikke vokser godt under treet, så nøye vurdere plasseringen av treet i plenen. Plante treet i syreholdig eller pH nøytral jord våren.

•Purchase en barnehage plante vokst fra borekaks eller podet. Planter overført i denne måten blomsten innen få år av planting, mens trær som Gros fra frø kan ta opptil 20 år å blomstre. Fjerne gresset fra området og grave et hull som dypt som roten ballen og dobbelt så stort. Inspisere røtter og klippet noen røtter som synes å være rot bundet og er sirkle bagasjerommet. Plass treet i hullet slik det er i samme dybde som det var i beholderen barnehage. Etterfylle hullet med den fjernet jord og vann grundig.

•Mulch under treet med 3 til 5 inches av organisk mulch. Mulch bidrar til å spare vann og hindrer ugress som konkurrerer med nye treet for vann og næringsstoffer.

•Stake treet eller sikre det med fyr ledninger vind steder. Pakk den eller wire med en del av hageslange der det berører treet for å hindre skade på treet. Spill den i tre retninger holde det i posisjon første året, og deretter fjerner støtte når treet er opprettet.

•Et nyplantede treet ukentlig til røttene er opprettet, deretter forlenge tiden mellom Pottejorden. Magnolia grandiflora har fuktig, godt drenert jord, men når treet er opprettet, trenger ekstra vann bare i perioder med utvidet tørke. Beholder vokst trær vil fortsatt trenger regelmessig Pottejorden.

•Beskytter nyplantede treet fra solen i løpet av første sommeren. En skygge klut gjør en god jobb med å gi delvis skygge til røttene er opprettet. Fjern skygge klut når været begynner å avkjøle høsten.

•Fertillize unge treet med 1 kopp balansert gjødsel som 10-10-10 når nye vekst vises. Bruke gjødsel rundt utsiden av planting hullet månedlig i løpet av sommeren, øke 2 kopper andre år og 4 kopper i løpet av tredje året. Etter det fjerde år er ekstra gjødsel ikke vanligvis nødvendig.

•Prune magnolia grandiflora fjerne svake greiner og stramt crotches. Klippe bort grener som gni sammen eller forstyrre nærliggende strukturer eller kraftledninger. Fjerne død eller syke lemmer når de oppstår. Magnolia grandiflora vokser i en pyramideformet fasong som er stødig og litt beskjæring å opprettholde figuren. Klippe det for å begrense vekst og åpne treet til lys.