Hvordan å vokse Limes Hydroponically

October 24

Fersk lime kan være vanskelig å finne enten i et urbant miljø, eller bare når de er ute av sesongen. En ny trend, men tilbyr en løsning for de som ønsker for helårig tilgang denne sitrusfrukter. Hydroponics eliminerer behovet for åpne land og naturlig følger næringsstoffer tradisjonelt nødvendig for å opprettholde levedyktig landbruk. Flere metoder for hydroponics hagearbeid er utviklet i årtusener siden den teknikken begynnelse, best egnet for behovene til en kalk treet ville være næringsstoff Film teknikk (NFT) som tillater tunge fôring av suspendert planter. En grunnleggende NFT hydroponics systemet er et grunt basseng 3cm dyp der planter suspendert over bassenget absorbere nødvendige næringsstoffer fra en spesialisert mineral løsning, sirkulert av en akvariet stil vannpumpe.

Instruksjoner

•Velg en plassering for vokse stasjon, direkte sollys, kontrollert temperatur og fuktighet, og selvfølgelig tilgang til tilstrekkelig stikkontakter er ideelle. Legge ned gummi stall matter på gulvet i dette området for å beskytte den mot overflødig vann fra hydroponics stasjonen.

•Plasser NFT på en tabell som er stor nok til å støtte vekten. Systemet selv bør inkludere et basseng, som bør du stille med en gummi sprederen mat å hindre lekkasje, og vann pumpe samme slags at en bruker i et stort akvarium. Plass vannpumpen i hver ende av dette bassenget, utvide under anslått vannstanden.

•Fyll systemet med destillert vann (ingen løsning) minst en dag før du legger til næringsstoff blanding, dette tillater vannet å stige til romtemperatur. Vannet bør være ideelt 68-76 grader Fahrenheit (20-24 grader Celsius); en akvariet vann oppvarmet kan brukes å regulere dette.

•Soak røttene av kalk tre saplings i destillert vann for å fjerne tidligere beholdt av sitt system.

•Plasser et lag av netting over bassenget og i nettingen plassere din saplings slik at sine nakne røtter strekker og fullt Fordyp i vannet. Hvis din saplings er for tung til å støtte seg, støtte dem med strenger knyttet til stammene og festet til et nærliggende innslag.

•Opprette vokse lampene over vokse stasjonen. Avhengig av lys du velger enten suspendere lamper fra et tak innslag, eller legge dem ved siden av bassenget posisjonen lampene for å tillate maksimal belysning av planter. Lindetrær krever minst åtte timer sollys per dag.

•Mix næringsstoff blanding og vann og introdusere denne din vokse system som anvist på pakken. Sjekk pH balansen daglig med en pH analysator. PH bør bo i en syrlig varierer mellom 5.5 til 6.5.

•Prune regelmessig. Fjerne grenene under pode felles, en hovne del nær foten av stammen. Etter fjerner de lave greinene, kontroller at treet er åpne for å motta mer luft og sollys ved å fjerne overflødig grener trengsel i bagasjerommet samt død spindly grener som ikke gir frukt. Treet skal ikke trenge tunge beskjæring mer enn en gang en til to år.

Tips og advarsler

  • For optimal frukt, ofre noen av potensielle avkastningen i vekstsesongen ved at en enkelt frukt gren når de når omtrentlig størrelsen på en marmor i gjennomsnitt. Tillate frukt ideelt om 6 tommer avstand fra hverandre. Gir en høyere avkastning vil gi lavere kvalitet frukt.
  • For å unngå sikre plantene blir syke at du begynner med sunn saplings.