Hvordan å vokse Lime busker

July 31

Hvordan å vokse Lime busker

En nøkkel kalk er en sitrus treet med det vitenskapelige navnet Citrus aurantifolia. Det kan vokse til 16 fot i høyden i naturen, men også vokser som en busk i dyrking. En lime bush produserer frukt med en besk smak som er best kjent som smakstilsetning agent i key lime pai. Dette anlegget er populær blant hjem gartnere for sin lille størrelse og evne til å produsere store mengder frukt.

Instruksjoner

•Velg en plante nettsted i full sol. Lime busker bør være på Sør eller Sørøst side for å beskytte dem mot vind om vinteren. Lime busker er bare hardfør i US Department of Agriculture hardførhet soner 10 og opp, betyr at dette anlegget ikke kan tolerere med lys fryser.

•Prepare plante området med 6 inches av lys jord, som sandholdig leirjord. Lime busker tåler generelt en rekke jord typer unntatt tung leire. Sikre at oppstillingsstedet er høyere enn området å gi god drenering.

•Dig et hull i planting området som er størrelsen på lime bush's nursery beholder. Fjern anlegget fra beholderen og legg den i hullet på et litt høyere nivå enn i beholderen. Fylle halvparten hullet med jord og legge vann slik at jorda bosette. Fylle resten av hullet med jord.

•Build en ring av jord rundt kalk bush beholde vannet. Vanning ringen skal være 2 fot høy og flere inches tykke. Fylle vanning ringen med vann etter planting kalk bush.

•Et kalk bush med 1 tommers vann hver tre dager for de første to ukene. Redusere vanning frekvensen til en gang per uke til vanning ringen forsvinner. Lime bush bør ikke kreve ekstra vann fra dette punktet bortsett fra i perioder med langvarig tørke.

•Scatter 2 ozs. 21-0-0 gjødsel rundt kalk bush fire ganger i løpet av den første vekstsesongen. Gjenta denne fremgangsmåten med 4 ozs. gjødsel under andre år og 6 ozs. hvert år etterpå.