Hvordan å vokse lidenskap Vines

February 13

Hvordan å vokse lidenskap Vines

Lidenskap vinstokker er innfødt i deler av Nord-Amerika, sentral- og Sør-Amerika og Australia. Det er mellom 400 og 500 varianter av vintreet. Det er ornamentals samt frukt-produserende typer; noen produserer spiselig frukt, mens andre produsere frukt som er uspiselig. Mange av floral vinrankene kan dyrkes så langt nord som USDA sone 5. Vintreet kan dø tilbake til bakken om vinteren, men i de fleste tilfeller vil vokse tilbake i våren. Fruktdannelsen skal skje vinstokker trenger varme og sol subtropisk tropiske steder.

Instruksjoner

•Still et espalier i et område som mottar full sol til delvis ettermiddag skygge. Hvis du bruker en eksisterende gjerde, velge et område med beste sollys.

•Dig hull ved espalier eller gjerde minst to ganger diameteren på beholderen i som du kjøpte vintreet. Fjern jord av rusk eller steiner. Bland en del sand, en del kompost og én del opprinnelige jord.

•Fyll hullet halvveis med jord blanding og fjern forsiktig vintreet fra beholderen. Midtstill vintreet i hullet og fyll ut rundt med resten av jord blanding. Holde vintreet på samme nivå i beholderen.

•Et jord rundt vintreet og fyll med mer jord blanding som utligner rundt anlegget. La jorda tørke før vanning igjen.

•Apply en 6-6-6 gjødsel etter at du begynner å legge merke til ny vekst. Nytt hver sjette uke til oktober. Avslutte gjødsling gjennom vinteren og begynne igjen i tidlig på våren før veksten begynner.

•Spread en to - til tre - tommers laget av makulert blader eller bark rundt vinrankene våren. Dette vil bidra til å holde på fuktigheten og hindrer ugress vekst i området.

•Prune vinrankene hver vinter etter andre år. Greiner død eller skadet når som helst på året. Hvis vinrankene er veldig tykk, sviske ut noen av de gamle grenene i sentrum for å åpne den for luftsirkulasjon.