Hvordan å vokse lavendel for kommersielle salg

February 7

Lavendel er en svært aromatisk urt som brukes i en rekke bransjer. Lavendel har noen skadedyr eller sykdommer, gjør det en bærekraftig avling som ikke trenger plantevernmidler eller store mengder gjødsel. Vokse lavendel kommersielt og foreta en rekke produkter som kan selges på messer, festivaler eller på stedet. Alternativt kan vokse en avling og selge den til andre kommersielle virksomheter for bruk i produkter. Velg blant mange kultivarer av lavendel, avhengig av regionen, vær og vekstforhold, få en overflod avling for markedsføring.

Instruksjoner

•Ikke din forskning og forstå produktet og industri. Gå til konferanser og workshops og snakke med andre lavendel bønder. Undersøke varianter av planter og deres spesifikke egenskaper og bruker verdiøkende lavendel produkter som aromaterapi, kulinariske og dekorative bruker før du forplikter deg til en voksende plan.

•Design en forretningsplan som omfatter alle aspekter av en kommersiell virksomhet. Vurdere markedsføring, reklame, salg, utstyr, ansatte og kunden basis. Avgjøre om du skal gjøre produkter å selge lokalt, online, av eller om du skal selge beskjære produsenter i andre bransjer.

Finne et egnet sted for dyrking av lavendel planter du har valgt. Forstå vekstforhold av din kultivarer, voksende sesongene av din posisjon og klima. Avgjøre hvis du vil ha hele året eller sesongbaserte perioder av produksjon og salg. Ulike varianter av lavendel vil gi variert mengder blomster, så velge varianter som gir tilstrekkelig mengder for dine formål er viktig.

•Prepare stedet for planting. Til jord Vel, inches minst 18 dyp. Bygge opp jord til 6 inches over bakken med en lik blanding av leire, sand og leirjord jord. Hevet sengen lar avløpet nødvendig for å hindre at røttene råtner.

•Purchase lavendel planter eller kobles fra anerkjente forhandler. Velg den aktuelle varianter på riktig planting tidspunkt for din region.

•Legg et lag av hvit marmor chips ved foten av plantene. Dette reflekterer solen i den tette plantings og holder anlegget tørr. Lavendel foretrekker tørrere jord våt områder.

•Harvest beskjære av lavendel din sorten og bruk. Forberede eventuell levering av produktet til produsenter og distributører, i henhold til forhåndsbestemte rutetider.

Tips og advarsler

  • Lavendel, når dyrket i de rette forholdene, kan produsere i ti år eller mer.
  • Lavendel vokser ikke i dype daler, men foretrekker opphøyet områder.
  • Lavendel krever tung mulching for å beskytte den i områder med strenge vintre og lang snowcover.