Hvordan å vokse lang stamme roser i drivhus

January 3

Hvordan å vokse lang stamme roser i drivhus

Lang stamme roser er klassisk gave steg. Om buketten består av et dusin røde de eller en enkelt, perfekt gul blomst, gjøre sine slanke, høy stammer og store blomster dem mest romantiske typen rose. Den enkleste og mest effektive måten å vokse din egen lang stamme roser er i et drivhus. Du trenger ikke å bekymre deg svingninger været ute, og du kan bruke din dyrebare tid lukt rosene i stedet for å bekymre seg om den kommende tordenvær.

Instruksjoner

•Hold temperaturen i drivhus konstanten. Idealet temperatur til lang stamme roser er 70 grader F (21 grader Celsius), men når rosebuds har nådd størrelsen av en ert, kan du senke temperaturen rundt 61 grader f (16 grader Celsius) under nighttime. En jevn temperatur vil gi rosene lengre liv når de er kuttet.

•Hold luftfuktighet rundt 60 prosent, men lavere det litt i løpet av natten til ikke mindre enn 40 prosent. For mye fuktighet oppretter sykdom og råtne i drivhuset. For lite fuktighet vil stunt plantene. En konstant luftfuktigheten er svært viktig for veksten av lang stammer og store blomster.

•Prune alle siden knopper av din steg stammer, forlater bare største bud på stammen. Dette vil opprette en enkelt, stor blomst på toppen av en lang stamme. Fjern alle døde blomster regelmessig, og rense de gamle grenene fra midten av rose bush.

•Bruk gjødsel designet for roser---ca 3 lbs. for hver 100 kvadrat fot. Ikke gjødsle under planting, skjønt, som du kan brenne rose bush.

•Et rosene i morgen, så de har en sjanse til å absorbere vann hele dagen. Dette vil hindre vekst av sopp. Lang stilk roser trenger ca 1 til 3 inches av vann en uke, men sørg for at din jord er godt drenert slik at sitter vann ikke råtne røttene.

Bunken ekstra karbondioksid til luft, kjent som karbondioksid kosttilskudd, er en populær metode blant drivhus dyrkere. Karbondioksid er avgjørende for fotosyntesen, og tilskudd kan føre til raskere blomstring, mer roser per bush, og og større blomstrer. Karbondioksid generatorer brenne natural gas, propan eller andre væske brensler å slippe CO2 i luften av drivhuset. Kontroller at generatoren brenner drivstoff helt.