Hvordan å vokse kvadrat vannmeloner innendørs

April 24

Vannmeloner er en velsmakende sommeren frukt som er populære i salater og desserter. Nylig har plassen vannmeloner, som er flatt på alle seks side, økt i popularitet. Dessverre disse meloner er ganske dyre, og i noen tilfeller kan selge for så mye som $82.00 hver. Med litt hardt arbeid, kan erfarne gartnere vokse kvadrat vannmeloner i sin egen stue.

Instruksjoner

•Velg en type vannmelon. Avhengig av deres rase, kan vannmeloner variere i vekt fra et par pounds opptil 50 eller mer. Personene som planlegger å vokse kvadrat vannmeloner innendørs bør vurdere mengden tilgjengelig plass før du velger et bestemt utvalg. I de fleste tilfeller mindre meloner, som hagen Baby, som kan bli dyrket tomter så liten som 2 fot med 2 fot, vil bedre innendørs enn spesielt store arter, som krever større mengder av plass. Ifølge VegetableGardener.com krever noen av de større, 25-kilos meloner voksende områder av på minst 4 av 6 fot per plante.

•Opprett hagen. Plass en stor plast presenning eller barnets svømmebassenget på gulvet i rommet som vannmelon planter dyrkes. Dette er spesielt viktig for rom med løvtre eller andre typer gulv som kan bli skadet av vannlekkasje. Plasser en stor trekasse som er minst tre fot lang, tre fot lang og 15 inches dypt over tarp eller inne bassenget, og fyll den med høy kvalitet jordsmonnet. Hvis bruker et barn er svømmebasseng, må du se etter et produkt som er større som størrelsen på på trekassen som planter dyrkes. De fleste bassenger kan holde trekasser som 3 fot med 3 bredt bredt, men større bassenger må være spesielt bestilt.

•Plant vannmeloner. Hvis vokser planter fra frø, de må bli presset i jorden på cirka én tomme dyp, og må ikke plasseres ikke nærmere enn Ben fra hverandre. Når plante vannmelon frøplanter, grave hull rundt tre-fire inches dypt i jorden, og forsiktig plassere frøplante inni. Pack løs omkringliggende jord opp og rundt på sidene av anlegget. Som med vannmelon frø, skal planter plantes ingen nærmere at Ben fra hverandre.

•Care for planter. Siden planter vil være inne i et klima-kontrollerte rom, tid på året hvor de er plantet vil ikke gjøre for mye av en forskjell, spesielt hvis luft temperaturen holdes mellom 70 og 80 grader Fahrenheit. Folk som er voksende vannmelon planter innendørs sikrer at hagen får masse lys. Dette kan gjøres ved å plassere den voksende plassen i et rom som mottar full soleksponering eller skinnende spektrum vokse lys på vannmelon planter i minst seks til åtte timer per dag. Endelig, sikre jord pH opprettholdes mellom 6.0 og 6.5 ved hjelp av aktuelle og mengder gjødsel hele ganger kan øke plantevekst.

•Form meloner. Til skjemaet kvadrat vannmeloner, frukt må dyrkes i en firkantet glassboks. Glass, bokser som disse finner hjemme forbedring eller hagearbeid butikker. Ideelt disse boksene bør være litt mindre enn forventet størrelsen på eldre melon og består av herdet glass som er åpen på den ene siden. Den firkantet boksen må være plassert over meloner så snart de vises på vintreet å sikre riktig vekst mønstrene, og ikke flyttet til meloner høstes.

•Harvest kvadrat vannmeloner. Siden meloner dyrkes i en firkantet boks som består av herdet glass, kan høsting være en utfordrende. Når vannmeloner vises moden, kutte vintreet fra sin festepunkt nederst på frukten. Bruker forsiktig, trykk en av kantene i glass boksen rundt vannmelon med en hammer. Mens mest herdet glass er ganske sterk, kantene er overraskende skjøre og vil bryte med en liten mengde kraft. Stå tilbake etter å trykke på kanten av boksen som små biter av glass kan fortsette å fly fra boksen selv etter første pause. Mens iført arbeidshansker, pensel alle biter av glass fra utsiden av de firkantede melon. Husk å vask melon etter høsting og oppbevares på et kjølig, tørt sted.

Tips og advarsler

  • Unngå overwatering vannmelon planter, da dette kan føre til rot råtne, bakterievekst og soppinfeksjoner. Vannmeloner burde aldri få så mye vann som jord de er plantet i vises vannfylte.