Hvordan å vokse kosmos Atrosanguineus

August 23

Sjokolade kosmos (kosmos atrosanguineus), også kalt svart kosmos, er stauder som vokser mellom 2 og 3 fot høy. Også brukes som en årlig, sjokolade kosmos har et uvanlig utseende, tiltrekker sommerfugler og har mørk-grønne bladverket. Sjokolade kosmos blomstrer i juni til September, produsere blomster som har en svak duft som minner om sjokolade. Blomstene er oxblood-rød. Kosmos atrosanguineus utvikler fra knoller, et faktum som kommer inn i bildet på disse stedene der anlegget ikke er kan tolerere kulden forbundet med vinter.

Instruksjoner

•Velg sjokolade kosmos som en flerårig landskapsarbeid arter hvis du bor i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 7 til 9. Som med alle typer kosmos, dette medlemmet av store daisy familien en innfødt plante av Southwestern USA og deler av Mexico, har betyr det litt kaldt hardførhet.

•Grow kosmos atrosanguineus i en full sol-området. Bruk denne typen kosmos i forkant av flerårige hager å dra nytte av duften av blomster, hvilke er ikke sterk nok for noen til å sette pris når du plasserer sjokolade kosmos for langt fra foten trafikk.

•Sett din kosmos atrosanguineus knoller i jord som av middels fuktighet og bakken at avløp godt. I områder som er for fuktig, kan knoller råtne bort. Denne arten av kosmos har noen mulighet til å vokse i tørr jord. Legge til organisk materiale i jord sterkt forbedrer sjansene for dette blomst vokser.

•Gi knoller fra hvilke kosmos atrosanguineus utvikle inne om vinteren hvis du dyrke denne arten i soner kaldere enn USDA sonen 7. Grave dem opp og lagre dem i å beskytte dem mot mulige kaldt. Ett alternativ du kan vurdere disse kaldere områder er å vokse kosmos atrosanguineus i en container, slik at du kan flytte den innendørs frost truer og vinter stenger i. Hvis du velger å vokse sjokolade kosmos som en årlig, kan du bare la det utendørs for vinteren.

•Divide tuberous røttene av sjokolade kosmos tidlig på vårparten og transplantasjon dem andre steder i landskapet. Grave dem opp forsiktig for å unngå å skade dem, vanligvis ikke senere enn April å sikre de genererer blomster. Sjokolade kosmos bryter sin sovende scenen senere i våren, vanligvis ikke senere enn mai.