Hvordan å vokse kastanjetrær i North Carolina

April 19

Kastanjer er verdsatt for deres ernæringsmessige fordeler og velsmakende smak, og mange hjem og eiendom eiere nyte naturskjønnheten i kastanjetreet selv. Plante nye trær kan legge verdien til en eiendom, dobbelt så hvis planter planlegger høsting og salg nøtter. Innbyggerne i Nord-Carolina kan vokse kastanjetrær fra frø som vil til slutt modne i voksen trær, så lenge de følger noen retningslinjer uten avvik.

Instruksjoner

•Velg en litt skrå området i hagen eiendom som mottar mange dagtid sollys med mesteparten blir morgenlyset som foretrekkes, ettermiddagssolen kan forårsake tidlig barken sprekker. Du ønsker en leire fritt område med anstendig drenering å fremme optimal vekst. Når du velger området, plante på en klar dag i vinter, førsteklasses sesongen for hull forberedelse.

•Kontroller pH-nivået i jord i foreslåtte planting området. du leter etter minst 7. Dersom ikke, sammenlegge kompost for å bringe nivået. Merk plasseringen av hull for første frø. Mål hvor som helst fra 10 til 200 fot fra merketråden og merker plasseringen av andre frø hullet, som du trenger to trær for vellykket pollinering. Bruk en punkt-end spade til å grave en 2-fot bred, 2 fot dypt hull i den første plasseringen.

•Fyll hullet omtrent halvveis med en blanding av torv moss og sand. Fyll hullet resten av veien med den samme jorden du gravd fra hullet, og bruke fingeren til å skyve et kastanje frø ned i jorden om lag 3 inches. Dekk med jord.

•Skjære av toppen av en gallon størrelse mugge og skyv toppen over bålet. Skyv kannen ned i jorden et par inches. Gjenta prosessen for det andre tre hullet og dekk hver med en ledning treet bur for beskyttelse. Regelmessig fjerne kannen og vann med ca ½ kopp vann hver tredje dag. Når sapling utvikler, forkaste mugger og mulch omkrets rundt trærne.