Hvordan å vokse jordbær planter

November 28

Vokser jordbær er veldig enkelt å gjøre hvis du tar deg tid til å ta ordentlig vare på planter. Jordbær kan dyrkes i en hage, blomst seng eller i en pott. Alle arenaer brukes til å vokse strawberries kan være svært vellykkede hvis de plasseres i tilstrekkelig sollys og riktig jord. Lær retningslinjene måtte vokse en vellykket jordbær lapp.

Instruksjoner

•Plant for det lated tid. For at jordbær være klar for plukking i løpet av sommeren, bør du planlegge plante liten planter tidlig på våren.

Finne et sted. Hvis du ikke har plass til en jordbær seng i hagen din, kan du enkelt plante jordbær planter i en planter. Hva enn plasseringen du velger, være sikker på at den har full sol og sur jord. Jord kan tilberedes med en sur blanding av gjødsel som kan kjøpes hos din lokale anlegg og hage leverandør.

•Prepare området. Hvis du vil være planting i en åpen hage, sette noen luke kontroll papir eller et tykt lag mulch i mellom jordbær planter. Jordbær planter vil vokse til å være tykk og spredt i alle retninger, så du må planlegge å unngå ugress fra å ta over jordbær sengen.

•Et. Gjødsle jordbær en eller to ganger hver måned. Det er viktig å holde plantene vann daglig å unngå bladene blir brent av kombinasjonen av sur jord og den varme solen. Mer gjødsel er spredt over hele hagen området, mer jordbær vil bli produsert fra planter.

•Sørger pasient. Økende jordbær definitivt tar tålmodighet. Plantene produsere frukt i deres første leveår, men vil produsere mer i årene som kommer. Etter jordbær sesongen er over, dekk vil planter et tykt lag med halm eller høy å isolere planter til neste år.

Tips og advarsler

  • Holde hageområdet luket daglig for å unngå en Luke overtakelse i sesongen.
  • Slanger har lyst til gjemme seg i skyggen av jordbær planter. Være oppmerksom på omgivelsene til alle tider når plukke jordbær.