Hvordan å vokse jordbær i Bark Mulch

April 14

Jordbær er liten frukt planter som vokser med hell over hele landet. Dette er frost-hardføre stauder som vokse og produsere sine frukter i opptil fem år og overleve med harde vinterstormer. Jordbær trenger alltid bestemte betingelser å vokse og trives, skjønt, inkludert full sol, næringsrik jord og beskyttelse mot ugress og tørking. Vokse din jordbær med enorme mengder med organiske kompost og mulch for beste suksess.

Instruksjoner

•Plant jordbær i midten av våren, like etter de siste frost av året. Selv om planter er hardfør for frost når de modne, trenger de varme været for plantings og etablering. Plante bær når natt temperaturer varm til 60 grader F.

Finne et nettsted som gir deg 10 til 20 kvadrat fot plass for planting og får full sol hele dagen, med rask drenering og luft sirkulasjon. Jordbær planter vil vokse i delvis skygge, men blomst eller Bjørn moden frukt og må alltid får ikke rask drenering. Plante ikke jordbær på steder der du har dyrket tomater, paprika og auberginer poteter siden de avlingene kan la sykdommer i jord som vil angripe jordbær planter.

•Amend jord dagene før planting for å gi det tid for å avgjøre. Grave i de øverste 6 inches av jord å løsne det og legge 3 inches av organiske kompost å gi jordbær planter en rik, smuldrete og fuktig voksende foundation. Jordbær gjøre best med masse fruktbare organisk ernæring. Bland 6-24-24 gjødsel i toppen 6 inches jord med en hastighet på 2 lbs. per 100 kvadrat fot voksende plass. Vann nettstedet jevnt i 30 minutter, og deretter la den hvile.

•Plant jordbær på en kjølig og overskyet dag å holde dem fra uttørking under planting prosessen. Space plantene på 15-24 inches i raden med 36-48 tommer mellom rader. Plante jordbær slik at krysset røtter å demme sitter på jord nivå; disse plantene dør med altfor høye eller lave plantings.

•Et jordbær oppdateringen til vannet soaks ned 3 til 4 tommer i jord, deretter legger 2 til 3 inches av organisk mulch som tre bark eller furu sjetonger mellom beplantning og rader. Mulch opprettholder jord varme og fuktighet og begrenser ugress vekst for planter.

•Et jordbær med 2 inches av vann hver uke og opprettholde mulch laget gjennom hele sesongen. Mulch vil bryte ned over tid, så blande det inn i jorda kompost og legge et nytt lag.

Tips og advarsler

  • Bruke bark mulch, halm og filler papir å beskytte jordbær planter vinteren og opprettholde din plante.