Hvordan å vokse jordbær Guava

August 27

Jordbær guava er en av de vanlige navnene for Psidium cattleianum, en guava treet med røde frukter, som har en besk smak sammenlignes med jordbær. Den stammer fra Brasil er en kommersiell avling i California, Florida og Hawaii. Den jordbær guava er hardføre i varme klima og har potensial til å bli invasiv. Gartnere overføre den jordbær guava lett fra både frø og borekaks.

Instruksjoner

•Velg en plante nettsted i US Department of Agriculture hardførhet soner 9 og høyere, som en modne jordbær guava tåler vintertemperaturer ned til-20 grader Fahrenheit. Dette treet vokser på sørsiden av en vegg, der det har beskyttelse mot nord vind.

•Dig et hull i planting området som er dobbelt så stort som den jordbær guava barnehage beholder. Fjern anlegget fra beholderen barnehage og plasser det hullet slik at den jord linjen er selv med jord. Fylle hullet med jord og konstruere en haug med jord kjent som en vann ring rundt treet. Vann ringen skal 2 fot i diameter og flere inches tykke.

•Et jordbær guava trærne med 2 inches av vann en gang per uke i flere uker til vann ringen helt svekker. Dette treet generelt krever ikke ekstra vanning fra dette punktet bortsett fra i perioder med langvarig tørke.

•Apply 1/2 kopp ammonium sulfate rundt den jordbær guava hver måned i andre vekstsesongen. Øke gjødsel 1 kopp per måned i tredje vekstsesongen og 2 koppene per måned i alle vekst sesonger etterpå.

•Hold området under en ung jordbær guava treet fjerner ugress til den når sin voksen høyde på minst 20 fot. Beskjære grenene død eller skadet tidlig om våren før treet begynner å vokse. Fjerne grener for å hindre at de overlapper.