Hvordan å vokse japanske Maples i potter

July 21

Japansk maple trær legge til farge og eleganse til noen verftet. Hvis du ikke har plass til å vokse dem i hagen din, kan du velge en dverg utvalg å vokse i en pott, og plasser på et dekk, terrasse eller balkong. Japansk maples er ideelle for beholder vokser fordi deres røtter er kompakt og de tilbyr en tiltalende struktur, noe som gjør dem vakkert å se på hele året, og ikke bare i fall når bladene slår rød-oransje og gul.

Instruksjoner

Kjøp riktig variasjonen. Av mer enn 300 typer japansk maple trær vokst i verden, er det flere titalls egnet for voksende i containere. Abigail Rose, Aka hosada, Beni hoshi og Goshiki Kotoheim er alle egnet beholder varianter.

•Bruk riktig potten. Når du har din tree og jord i det, vil det være tung, så anser at når du gjør ditt valg. En stor 5 gallon keramiske gryte er egnet for voksende en japansk maple. Kontroller at keramiske potten er en høy-sparken potten og ikke en enkel terracotta kjele. Terracotta ofte sprekker og pauser når utelatt hele vinteren. En stor tre planter vil fungere godt, også, så lenge den er foret med plast. Din beholder bør også være bredt på bunnen slik at treet ikke bli topptungt og blåse over i en sterk vind.

•Plasser et 2-tommers lag av knust stein eller småstein i bunnen av potten å sikre tilstrekkelig drenering.

•Fyll potten en fjerdedel av veien opp med jord laget av 2 deler jordsmonnet, 2 deler kompost og to deler sand eller perlite.

•Plasser treet ved samme dybde som det var i barnehagen potten.

•Fyll potten resten av veien med jord blanding.

•Et og gjødsle din tree. Gjødsel bør være en standard 20-20-20 NPK (nitrogen, fosfor og kalium) blanding og kan brukes på halv styrke siden du ikke prøver å oppmuntre treet å vokse stor - bare sunn.

•Carry (eller trekke) treet til der den skal leve. Se etter et sted som er skjermet fra vinden, og får god morgen eller sen ettermiddagen sol.