Hvordan å vokse japanske agurker

July 22

Hvordan å vokse japanske agurker

Den unike utseende og smak av disse spiky grønnsaker gjør japansk agurker interessante planter å vokse i mat. Definerer funksjoner japanske inkluderer agurker spiky kjøtt og lange, buede frukt. Japansk Agurker er best plantet fra juni til September; de vokser til en stor størrelse og kan produsere mange agurker når plukket regelmessig. Den beste grunnen til å vokse disse eksotiske Agurker er skarp, frisk smak de låne til salater og wok retter.

Instruksjoner

•Plant japansk agurk frø 1/2-inch dypt i jord og dekke frø lett med jord. Grave hullene med en hage murskje eller for hånd. Hvis du plante agurker i rader, plante dem 2 eller 3 inches hverandre.

Lysrøret vann frøene etter planting og fukte jorda hver to dager før plantene spire fra jorden. Når spiret, vann bunnen av anlegget til jord er gjennomvåt. Japansk agurk planter foretrekker jord som er raskt å drenere overflødig vann. Vanning bladene fremmer sykdom i agurk plantene, så husk å vanne jord ved foten av anlegget. Hvis agurker vokse til en uvanlig størrelse eller bitre smaker, får anlegget ikke nok vann.

•Apply gjødsel med høy nitrogen til den japanske agurk jord til plante blomster. Bruke en gjødsel som inneholder mer equalized komponenter etter blomst veksten er tydelig og igjen en måned senere. Lime vil også fremme agurk vekst. Følg den gjødsel etiketten instruksjonene for program detaljer.

•Harvest agurker som de utvikler for å oppmuntre flere agurk. Mørk farget, slank japanske Agurker er kjent for å smake på best.

Tips og advarsler

  • Vanlige problemer for agurk plantene inkluderer agurk biller, bakteriell infeksjon og bladlus.