Hvordan å vokse innendørs spirende planter

October 11

Hvordan å vokse innendørs spirende planter

Spirende stueplanter krever annerledes bekymre enn løvverk potteplanter. Å sikre full, langvarig blomster mens gir for anlegget helse er viktig. Lys, vann og riktig næringsstoffer er alle nødvendige for planter å produsere levedyktig knopper og friske blomster. Dette krever en høy energi output fra innendørs planter. Mens bestemte seg forskjellig mellom hver plante, krever de fleste planter lignende forhold under de bud og blomst stadiene av vekst.

Instruksjoner

•Gå planter til et område som mottar endelig fem timer med lyse, direkte sollys så snart bud formasjon begynner. Når knopper begynner åpning, flytte planter til et område som mottar lys, indirekte sollys for mesteparten av dagen. For mye direkte sol etter blomstring kan forårsake tidlig blomst slipp.

•Measure jordfuktighet hver tre-fire dager. Sett inn fingeren i jord nær sentrum av potten og vann når toppen 1 tomme jord bare begynner å tørke. Vann i bunnen av anlegget til fuktigheten drenerer fra bunnen. Får ikke vann på løvverk og blomster knopper, da dette kan føre til mugg problemer. Tømme vann fra pottens dryppbegeret etter hver vanning.

•Plasser planter i en varm og 65 til 75 grader Fahrenheit området som mottar riktig lys i løpet av dagen under dannelse av bud og blomstrende. Flytte planter til en 60-65 grader Fahrenheit sted natten hvis mulig.

•Fertilize planter med en løselig houseplant gjødsel som er høy i fosfor ved utbruddet av bud-formasjonen, som fosfor oppfordrer sunn blomst dannelsen. Følg programmet hastigheten på etiketten for den bestemte anlegget. Gjødsle hver fire til seks uker i blomstring, deretter bytte til en generell houseplant mat.

•Pinch av brukte blomster så snart de begynner å vil., som hindrer dannelsen av frø. Mange planter produserer flere knopper og blomster hvis de ikke er lov å gå til frø.

Tips og advarsler

  • Afrikanske fioler, fred lilies og begonier er kun blomstrende planter som vokser godt innendørs.