Hvordan å vokse innendørs planter i vann

July 14

For mange, voksende planter innendørs sammenlignes botanikk drap - uansett hva du prøver, dårlig planter visner, skrumpe opp og dø bort til ingenting. Selv om du ikke har grønne fingre, er det planter som er lett å grow innendørs med minimal omsorg og en høy grad av suksess. Enda bedre, noen av disse plantene ser så delikat og finicky som en orkidé, og faktisk vokser i vann.

Instruksjoner

•Velg en sunn peace lily med lys grønne blader og sterke stammer. Kjøp ikke en plante som er gulfarging eller har floppy stammer at blomster å synke. Se etter kremet hvite blomster uten lyter.

•Purchase steiner eller småstein som samsvarer med rommet du hvor du vil holde anlegget. Fred lilies gjøre beste direkte sollys, så hold det i tankene når du velger et sted. Velg en vase som vil imøtekomme lily, og finne en plast brett som passer i toppen av vasen uten å falle til bunnen.

•Fjern anlegget fra potten, og nøye skyll jord av røttene. Fyll vaser med vann, legge til småstein til bunnen, før vannet er 2 inches fra plast brett. Skjære hull i skuffen som er vide nok til røtter og bunner av anlegget for å passere.

•Plasser plante- og brett inne vasen, og la settet opp sitte i 24 timer før du legger fisken. Flyte fiskens beholderen i vannet i to timer å tillate den å acclimate til nye temperaturen, så slipper fisken i vasen. Mate i henhold til instruksjonene på pakken mat.

•Rengjør og endre vannet i vasen annenhver uke. Fisk og anlegget vil begge blomstre fra næringsstoffene de gir hverandre.

Tips og advarsler

  • Bruke en våt tannpirker å plukke opp og sette inn mat på vasen. Dette vil holde deg fra overfôring fisken. Bruk en mat spesielt laget for beta fisk for å holde hans finnene frisk og fargerik. Dis anlegget daglig for å holde bladene blanke og grønn.
  • Beta fisk er svært hardføre og kan lett leve i mange år. Men betas er loners og skal ikke sette inn en boks med en annen fisk som de vil kjempe.