Hvordan å vokse innendørs Mini roser

July 6

Hvordan å vokse innendørs Mini roser

Roser er notorisk vanskelig å vokse innendørs, men mini roser gjør utfordringen litt enklere. Disse tiny planter---vanligvis rundt 10 til 12 inches høy---krever konstant vanning og ville ikke tankene sporadisk visningen av rose mat, men synet og lukten av en rose innendørs er vel verdt det.

Instruksjoner

•Bruk et torv-baserte jord for mini rosene. Kontroller at jorda ikke inneholder vann krystaller, som holde på fuktigheten i jorden lenger enn steg behov.

•Hold jord konsekvent fuktig mens steg er under spirende og blomstrende. Pass på at potten ikke sitter i en skål, som vil fange vann og holde bunnen av anlegget fuktig. Roser bør ikke holdes våt. Når spirende syklusen er fullført, er det OK å la jorda tørke ut litt mellom Pottejorden.

•Sett steg Potter på en pebble skuff, som er akkurat hva det lyder som---en skuff fylt med grus og vann. Dette holder røttene av rose tørre som er nøkkelen. Vannet i skuffen vil fordampe hele tiden, gir steg med høy fuktighet det begjær. Hvis huset er spesielt tørr, kan du vurdere å plassere en luftfukter nær mini steg.

•Give mini rosene så mye lys som du kan. Prøv å plassere dem slik at de får flere timer med sollys. Hvis dette er umulig, kan du bruke en kunstig full spektrum lys direkte over din rose, og holde den påslått hele dagen.

• "Vaske" din roser, to ganger ukentlig, for å unngå spider mites. Disse små bugs elsker støv og skitt, og spiser hull i stegs blader. Forsiktig rense bladene og stammer med vann eller en insecticidal såpevann, være forsiktig med å skade rose.

Tips og advarsler

  • Noen mini roser, som for store boksen forhandlere, er faktisk flere roser crammed i en pott. Skille planter av swishing sine røtter i vann for å fjerne skitt, så transplantasjon dem i individuelle containere.