Hvordan å vokse hvit Hibiscus

November 5

Hvordan å vokse hvit Hibiscus

Avhengig av den hvite hibiscus variasjonen er noen blomster like stor som en middag plate. Hvit hibiskus opprinnelse er ukjent, men det er antatt innfødt til Sør-Kina. Hvit hibiskus vokser fra 10 inches til 30 fot høyt avhengig av variasjon. Før planting hvit hibiskus utendørs, finne ut om det er hardfør utenfor i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonen. Hvis det ikke er hardfør, vokse hvit hibiskus som en innendørs anlegg. Begge krever samme voksende omsorg.

Instruksjoner

Utendørs dyrking

Finne et område inne din gårdsplass med full sol eksponering og vind beskyttelse. En vegg eller gjerde kan tilby beskyttelse.

•Fjern ugress og annen vegetasjon i en 3-fots diameter sirkel. Hvit hibiscus gjør bedre med liten eller ingen konkurranse for næringsstoffer eller fuktighet i sin voksende område. Endre jorda med 3 inches av kompost.

•Dig et hull med en spade eller spade dobbelt så dyp og bred som hvit hibiscus' rot ballen. Løsne hullets sidene og bunnen med Spades edge. Dette hjelper røttene trenge utover hullet.

•Skyv noen av reviderte jord i hullet før det er en tomme over halvfull. Sett inn roten ballen i hullets center. Kontroller at roten ballen toppen er en halv tomme høyere enn bakken. Når det er ferdig med å fylle i hullet og tamp jorda på plass med hendene. Som bakken utligner under roten ballen, blir nivå med bakken.

•Et hvit hibiskus grundig. Slå vannet på en treg flyten og la den kjøre til bakken er våt til en dybde på 2 fot. En eller to ganger i uken, kontroller jorda for fuktighet. Stikke fingeren ned i bakken til din andre knoke. Hvis jorden føles tørr, vann det dypt.

•Plasser en 3 - til 4-tommers lag mulch rundt hvite hibiskus. Mulch hjelper jord holde på fuktigheten og hindrer ugress fra å vokse.

•Fertilize hibiskus med hibiscus gjødsel.

•Prune hvit hibiskus bare hvis nødvendig i løpet av månedene August-oktober. Kutte ned de viktigste grenene av en tredjepart og fjerne døde grener. Beskjæring gjør anlegget bushier, men det også skyver tilbake den første blomstrende sesongen av to eller flere måneder.

•Kontroller hibiskus spider mites og bladlus. Hvis du finner disse skadedyr, spray bladene til hvit hibiskus med sprøyta munnstykket på slange. Kontroller at trykket ikke er så grov at det tårer bladene eller skader anlegget.

Økende hvite HIbiscus innendørs

•Plasser potten i Sør - eller vestvendte vindu. Hvit hibiscus må motta tilstrekkelig sollys om vinteren. Hvis du ikke har mye sollys, kan du bruke vokse lysene, holder toppen av anlegget minst 4 til 5 inches unna lysene.

•Et hvit hibiskus med varmt vann. Føle soil med fingeren. Hvis den øverste tommen føles tørr, gi det litt vann. Tillat ikke potten å stå i vann etter vann.

•Feed hvit hibiskus i månedene mars til oktober med vannløselige hibiscus gjødsel.

•Kontroller hibiskus for skadedyr, spesielt for spider mites og bladlus. Hvis du finner disse skadedyr, spray anlegget med insecticidal såpe.

•Prune hvit hibiskus bare hvis nødvendig og bare i August til oktober. Kutte ned de viktigste grenene av en tredjepart og fjerne alle døde grener. Denne kutte tilbake at hvite hibiscus bushier og forsinkelser blomstrende sesongen. Den setter den ved minst to måneder.