Hvordan å vokse hvete

November 23

Hvete er en av de mest brukte mat avlingene i verden. Det kan høstes i vinteren eller våren sesongen. Den beste måten å vokse hvete er å dyrke den på et stort ledige felt. Som alle avlinger krever hvete feltet konstant pleie og vedlikehold. Les videre for å lære mer.

Instruksjoner

•Prepare markert å vokse hvete. Hvis feltet har tidligere blitt brukt for oppdrett formål, glatt jord med en kommisjon. Grave lang grøfter ved hjelp av en spade eller leie en kommersiell hvete drill knyttet til en traktor å pløye feltet og grave lange smale furer.

•Bruk en moderat mengde en naturlig gjødsel å gjødsle jorda og sikre lated oppblomstringen av hvete stilker. Kaste hvete frø i furer bruker en semi sirkulær bevegelse av håndleddet eller knytt en korn drill til en traktor å plante frøene. For et tørt område, skvette en liten mengde frø. En tungt dyrket hvete bruker opp vannet i bakken raskere.

•Et feltet to til tre ganger i løpet av en tørr sommersesongen. Vinter hvete avlinger krever vann bare når frøene er plantet. Hvete vokser best i en tørr klimaet; imidlertid kontrollere jordfuktighet av vinter avling i begynnelsen av våren og vann hvis hvete stilkene ser parched og usedvanlig tørre. Vurdere irrigating landbruket ved hjelp av kommersielle sprøyter på hjul.

•Apply lys insektmiddel/Antipas spray til feltet høstet hvis du oppdager noen infestation på avlingen. Diskutere aktuelle produkter med ekspert landbruket og Les produsentens instruksjoner nøye før administrere noen spray.

•Overvåk hvete feltet regelmessig. Bruk en ljå for å klippe hvete kjerner når hvete stilkene gule og kjerner er helt tørket. Eller bruk en "kombinere" maskin for å kutte av avling på en pen rask måte.