Hvordan å vokse hvete spirer

May 25

Hvordan å vokse hvete spirer

Rosenkål er fasen av plantevekst like etter spiring, når en enkelt blad eller hale av anlegget har dukket opp fra frø. Voksende hvete rosenkål er veldig enkelt, og det er mange som vitner om de helsemessige fordelene av hvete spirer. Du kan legge til hvete spirer salater eller smørbrød, spise dem på egen hånd eller plante dem å vokse din egen wheatgrass som du deretter kan bruke til å gjøre næringsrik "skudd" bruke en wheatgrass juicer.

Instruksjoner

•Plasser nok hvete frø i en bolle å fylle halvparten posen og dekke dem med vann - minst en tomme eller to over toppen. Rør frøene i vannet i 30 sekunder, og deretter la suge en halvtime.

•Skim av noen frø som flyter på vannet, eller ikke-frøene over vannet. Tømme frøene i et dørslag, deretter overføre til hamp eller håndklær bag. En pose rundt 6 x 12 tommer er tilstrekkelig, med en snor hvis mulig. Posene er å foretrekke fremfor glass fordi de har bedre luftstrøm og drenering. Hamp og sengetøy vil motstå formen bedre enn bomull eller cheesecloth.

•Hang bag på en krok på kjøkkenet (skap døren knott nok) renne. Hver morgen og kveld, åpne posen og kjøre kaldt vann gjennom frø for rundt 30 sekunder på høytrykk. Henge posen over kranen til drip-dry i rundt fem minutter, så rehang det på kroken.

•Continue tisse og drenering hvete frø hver morgen og kveld i tre dager, etter som dine hvete spirer bør være klar. Slå spirer på et papirhåndkle og la dem tørke ut litt. Overføre dem i kjøleskapet i en plastbeholder. De vil holde to uker når kjøling.