Hvordan å vokse hvete i Georgia

March 13

Hvordan å vokse hvete i Georgia

Hvete er vanskelig å vokse og høste, som det er svært utsatt for skadedyr, muggsopp og ugress, som reduserer avkastningen av avling. Men er det vellykket vokst og høstet i forskjellige regioner i Sør, inkludert Georgia. For å vokse hvete i Georgia, nøye omsorg for jord og beskjære fra de tidlige stadiene av plante å høste.

Instruksjoner

•Dyp-dyrke jorda med en V-ripper, meisel plogen, paraplow eller subsoiler å bryte opp hard panner jord. Fast frø sengen ved å treffe den med en cultipacker. Dette reduserer dyp ruts fra å plante i jord, som vil forstyrre hvete frø. Bruk en frø bore å bore plante frøene 18 til 20 inches under overflaten uten blanding jord.

•Plant varianter av hvete som er høytytende og skadedyr motstandsdyktig. Se Georgia hvete produksjon guiden før du kjøper frø. Se veiledningen for informasjon på varianter tilgjengelige i en gitt sesong, frø forsyninger variere fra en årstid til neste.

•Plant frø under anbefalte planting vinduet. I Georgia inkluderer anbefalte planting vinduet for hvete den første uken umiddelbart før og etter gjennomsnittlig frost på gården. Beregne gjennomsnittet første frost dagen med de siste fem årene. Se webområdet Georgia Weather å bestemme den første frost datoen for din kommune.

•Kontroller insekt angrep og ugress tidlig, før skadedyr og ugress har mulighet til å skade hvete og forårsake betydelig utbytte forlis. Spray en godkjent insektmiddel på varianter så snart du oppdager hessiske fluer eller bladlus og umiddelbart før toppen dressing. Kontrollere ugress, som rug gress, vill reddik, neper, løk, chickweed, henbit og vikker, ved å bruke en godkjent kjemiske ugress. Unngå trekke weeds ut av bakken, fordi dette vil opprørt jord og hvete frø.

•Scout feltene jevnlig å se etter pulveraktig mugg, stripe rust, blad rust eller andre sykdommer som vil begrense beskjære avkastning. Spray en soppdreper på feltene til kontroll forekomster av mugg eller mold.