Hvordan å vokse hortensia innendørs

September 3

Hvordan å vokse hortensia innendørs

Tjuetre arter av hortensia eksisterer, ifølge ekspertene på USA nasjonale Arboretet. Av disse, bare en håndfull blir dyrket på hjemmesiden hage--- og hortensia macrophylla eller blomsterhandlers hortensia, er variasjonen vanligvis dyrket innendørs. Innfødt til Japan, hortensia produsere store pom pom-type blomster i rosa, blå og hvit. Selv hortensia gjøre bedre utendørs, er det mulig å vokse dem innendørs hvis gitt forsvarlig behandling.

Instruksjoner

•Plasser potted hortensia nær et vindu der den kan motta lys. Lyset skal være lys nok for anlegget skygger. Direkte sol to til tre timer per dag er akseptabel, men ikke la planten sitter i solen for lang, som bladene kan skålde. Om kvelden Flytt hortensia til en kule som gjenstår mellom 50 og 60 grader F.

•Et hortensia å holde jorda fuktig, men tillater ikke potten å sitte i vann. Hvis jorden tørker ut og hortensia begynner å vil., legge den i en kjele med vann (vannet skal være 1/4 av veien opp siden av potten) og la den sitte før toppen av jorda er våt. La potten renne helt før du plasserer det tilbake i innendørs plassering.

•Fertilize hortensia med en komplett flytende gjødsel, som 10-10-10, hastigheten foreslått på pakken, hver måned mens det blomstrer.

•Prune tilbake Hortensias stammer etter blomstring. Skjær dem slik at bare to sett av bladene forblir. Hårtransplantasjon i friske jord består av like deler av potting blanding og torv mose, og vann godt (til vann avløp fra bunnen av potten) og la renne helt.