Hvordan å vokse Honeybell mandariner

March 6

Murcott appelsiner eller honning mandariner brukes som de kalles ofte, svært søt og ofte for desserter. Honning mandariner er vanligvis dyrket i Florida, men kan også være dyrket i lignende klima. Honning mandariner har et spesielt kort vekstsesongen varer bare januar til April. Honning mandariner dyrkes på samme måte som andre sitrustrær og er hybrider; men i motsetning til de fleste hybrider, de kan self-pollinate, meanimg de kan være plantet alene og fortsatt produserer frukt.

Instruksjoner

•Plant treet på et sted som er ledig av gress, eller andre planter, med god drenering. Sjekk din drenering ved å grave et hull omtrentlig 3 fot dypt og fylle med vann. Hvis vannstanden synker minst 1/4 tommers per time, deretter er avløp tilstrekkelig.

•Bruk din spade til å grave hull dybden av rot ballen og to ganger bredden. Midtstill treet i hullet og fyll med jord. Vann treet for å avgjøre jord. Plasser mulch rundt treet å opprettholde fuktighet og avskrekke ugress.

•Et etter behov, la jord være din guide til frekvens. Din jord må være konsekvent fuktig; ikke over vann fordi over-vanning kan skade røttene og drepe treet. Gjødsle din tree med to spiseskjeer av sitrus gjødsel en gang i måneden i mai, juni og juli; bare plassere gjødsel innen 1 fot på bunnen av treet.