Hvordan å vokse Hickory trær fra nøtter

February 20

Hvordan å vokse Hickory trær fra nøtter

Hickory, medlem av valnøtt familien, er en sakte voksende, lang levetid, deciduous løvtre treet. Det kan ta opptil 40 år å produsere nøtter, men etter som vil produsere mer enn et århundre. Som valnøtter trenger hickory frø løpet av kalde lagdeling for å spire. Hvis du ønsker å vokse et hickory tre fra frø, samle nøtter i oktober når de begynner å falle. Se opp for konkurransen, skjønt. Ifølge University of Maine er hickory nøtter en favoritt mat av svart bjørn.

Instruksjoner

•Samler opp hickory nøtter når de faller fra treet. Frukten er runde og grønne, litt større enn en golfball. Skrell skrog med fingrene, avslørende kost mutteren inni. Kast skrog.

•Soak den avskallede nøtter i en bolle med vann i to til fire dager, endring av vann to ganger om dagen. Forberede små beholdere lagdeling ved å fylle dem med fuktig, soilless potting medium. Plante frø 2 inches dypt i beholdere, ett frø i hver.

•Sett beholdere i plastposer, sikre toppen med vridningsbånd og sett i kjøleskap for 90 å 120 dager. Denne prosessen kalles kald lagdeling, etterligner forholdene i vinter og er nødvendig å gjøre hickory frø germinate. Holde mediet fuktig, men ikke mettet, gjennom hele denne perioden.

•Fjern containere fra kjøleskap etter kaldt lagdeling. Plasser dem i en varm, solrik plass og fortsette å holde fuktighet til hickory frø spirer, vanligvis innen de neste 60 dagene. Frø vil spire en trykk rot før du sender ut en grønne skudd over jorden.

•Gå beholdere utendørs i slutten av våren. Hårtransplantasjon i bakken på en solrik, godt drenert sted av sensommeren. Omgi hickory frøplante med wire bur å beskytte den mot kaniner, groundhogs og hjort.

Tips og advarsler

  • Hickory trær er self-pollinating, så du trenger bare å plante et tre for å til slutt få hickory nøtter.
  • Hickory trær vokser svært sakte. Hvis du er ivrig etter å vokse et stort tre raskere, kan du kjøpe en 3 - til 5-fots prøve i stedet for å vokse treet fra frø.