Hvordan å vokse hardfør Hibiscus

December 17

Hvordan å vokse hardfør Hibiscus

Hardfør hibiskus (Hibiscus moscheutos), ofte kalt rose mallow eller myr mallow, er innfødt til amerikanske Sørøst. Anlegget motstår mange skadedyr og sykdommer, og kan overleve temperaturer fra minus 25 grader Fahrenheit til over 100 F - US Department of Agriculture planting soner 3 til 8. I de fleste varianter, bladene på hardfør hibiscus er bredt trekantet og blomstene er vanligvis enkel. Blomst farger hardfør hibiscus spenner fra nyanser av rødt, rosa eller lilla til hvitt. Disse hardføre stauder gjøre utmerket samlet plantings eller blomstrende grenser for et tropisk syn for din hage eller balkong.

Instruksjoner

•Kontroller anlegget etiketten for en Latinsk navn og sonen hardførhet å sikre at du ikke har en tropisk hibiskus. Frøene kan bli sådd omtrent to måneder før din siste frost frø-starte skuffer. Frøene er trege til å spire, tar ca to uker. Jorda for frø spirende må holdes konstant våt og varm. Transplant planter ute etter at siste frost datoen er passert.

•Clear en full-Søn beliggenhet med fuktig jord for din hardfør hibiskus. Det nest beste området er delvis skygge med minst seks timer sun per dag. Anlegget er ikke kresen om jordtype som bakken holdes fuktig. Hardfør hibiscus også gjør det bra i regn og myrlendt hager. Hardfør hibiscus er attraktiv for sommerfugler, bier, andre små fargerike insekter og kolibrier. Plante hardfør hibiscus ved en dam, våtmarker og grenser for et utstillingsvindu for blomster og farger over sommeren.

•Dig torv moss og kompost i din ryddet planting sted, fungerer det i brønnen, øke jord surhetsgrad og fruktbarhet. Grave et hull større som roten ballen av hibiskus, med en liten murskje. Sette transplantasjon i bakken etter de siste frost. Vann i brønnen.

•Pinch av endene av stammer med fingeren eller pruners som planten vokser, tidlig i vekstsesongen. Knipe oppfordrer fyldigere planter med mer blomstrer. Hardfør hibiscus blomst i midtsommer. Avhengig av variasjon plantet, kan hardfør hibiscus vokse fra 2 til 8 fot høy, med samme diameter.

•Skjære anlegget av på sin base beskjæringssakser vinteren. Hope et lag mulch opptil et foten dypt for å holde bakken fra fryser rundt rotsystem hvis du bor i en frost-regionen. Anlegget regrows fra røttene våren.

Tips og advarsler

  • Anlegget er ikke forlange gjødsel hvis vokst i relativt god jord.
  • Planten vokser fra frø lett og kan selv sår.
  • Forplantning kan også være av division.
  • Hardfør hibiscus er sent å dukke opp i våren - vente før fjerne en plante som du tror ikke kan ha gjort det gjennom vinteren.