Hvordan å vokse Gardenias i Michigan

April 19

Hvordan å vokse Gardenias i Michigan

Gardenia anlegget er en evergreen native til Kina og Japan. Gartnere har vært vellykket i voksende utendørs gardenias i varme områder av USA. Michigan gartnere bør ikke forsøke å vokse en gardenia utendørs året rundt. Gardenias er bare hardfør i USDA soner 7 til 10. Den varmeste USDA sonen i Michigan er sone 5. Dette er for kaldt å vokse en gardenia i bakken utendørs. Michigan gartnere må vokse gardenias i en gryte og bringe anlegget inne i vintermånedene.

Instruksjoner

•Plant din gardenia plante i en stor container. Bland en 50/50 blanding av torv moss og potting jord for planting jord. Den torv moss vil senke pH i potting mix. Gardenia liker sur jord.

•Plasser din gardenia plante foran en sør-mot vinduet som mottar mye lys. Gardenias blomst ikke uten nok lys. Gardenia må minst seks timer med sollys per dag.

Sørg for at en gardenia-vennlig temperatur. Gardenias som en dagtid gjennomsnittstemperatur på rundt 70 grader Fahrenheit og en natt temperatur på 55 til 65 grader. Hvis dette er for kaldt for mennesker i huset, kan du prøve å plassere gardenia i kjelleren eller garasjen i løpet av natten. Plass aldri anlegget utenfor en Michigan vinteren.

• Kjør en luftfukter nær gardenia anlegget. La denne kjøre så ofte du kan. Gardenias trenger høy luftfuktighet og Michigan har ikke tilstrekkelig fuktighet i vintermånedene å opprettholde dette anlegget. Spray anlegget med vann hver dag. Spray over anlegget alle bladene er våt.

•Et gardenia når den øverste tommen jord er tørr. Vann i gardenia til vann renner gjennom drenering hullene. La jorda tørke igjen før vanning.

•Fertilize din gardenia med en syre-elskende-plant gjødsel. Du bør bruke gjødsel en gang i måneden fra April til November. Alltid følge instruksjonene fra produsenten når du bruker en kjemisk gjødsel.

•Gå anlegget utendørs under varmt sommeren måneder i Michigan. Alltid plassere gardenia i direkte sollys. Bringe anlegget i før den første frosten av året.