Hvordan å vokse furutrær fra stiklinger

February 12

Furutrær er membran-bærende evergreens som kan variere i høyde fra 25 150 fot. Det er mer enn 100 arter av furutrær, som vokser over hele USA. Alle kan dyrkes av stammen borekaks tatt fra en eksisterende treet. Suksessraten for overføring furutrær med stiklinger er ikke så høy som med andre planter som busker og blomster. Hvis du ikke lykkes første gang, ikke bli skuffet og ikke nøl med å prøve på nytt. Kunnskap av riktig miljø å heve borekaks og hvordan ta vare på dem vil øke din suksessrate.

Instruksjoner

•Ta en 6 - til 10-tommers løvtre klippe fra treet om vinteren når det er sovende. Grenen bør være modne, bortsett fra bare fjorårets vekst. Klipp fra spissen av grenen. Skjæring må være fra en gren som er sunt og sykdommen gratis.

•Strip om lag en tredjedel til halvparten av det klipping nåler fra bunnen av stammen. Dypp omtrent en tomme av base i et rooting hormon og trykk av eventuelle overskytende hormon.

•Fyll en gryte med halv perlitt og halv torv. Dette vil gi en fast heie medium med god drenering. Holde kutte i potting blanding rundt en tredjedel av sin lengde. Fjern alle nåler som berører jorden.

•Mist furu skjæring og sted en plast pose over det å holde det fuktig. Hold rooting mediet og kutte fuktig, men ikke gjennomvåt før kutte tar rot.

•Plasser kutte i kalde ramme eller i et annet beskyttet kjølig område til roten. Holde det direkte sollys. Heie kan ta mer enn et år for furutrær, så vær tålmodig og holde din kutte fuktig. Når det begynner å spire nye vekst på sin egen it er klar å bli transplantert til en ny pott for dyrking.