Hvordan å vokse Fuchsia i hengende kurver

August 23

Hvordan å vokse Fuchsia i hengende kurver

Fuchsia planter er et felles nettsted henger i kurver på verandaer om sommeren. Eksotiske blomster ser mye som ballerinaer eller dansende damer i rosa tights og lilla tutus. Blomstene har en ytre rør som ender i kronblader som vende opp og slå tilbake. Kronbladene kommer i fire, fem til sju og åtte eller mer i mange fargekombinasjoner. De etterfølgende variantene brukes for kurver mens bush typer vokser på trellises.

Instruksjoner

•Kontroller en kurv fra en wire form foret med ark mose eller sphagnum inni. Fuchsia kan plantes i en plast setter i en moss kurv eller i en plast hengende pott, men det er viktig å ha god drenering som en moss-lined kurv gir. Helt linje skjemaet fra midten ut til kantene med fuktig mose trykker den mot rammen. La kurven tørke helt.

•Fyll kurven med sterilt potting jord.

•Transplant en etablert fuchsia anlegg i potten eller ta tre til fem planter og plante halvveis fra sentrum til potten kanten i en trekant.

•Et etter planting, deretter henge den i et område som er direkte sollys i delvis skygge. Blomstene er mer rikelig i delvis skygge i stedet for totalt skyggen. Holde jorda fuktig hele tiden.

•Fertilize en gang i uken med 16-16-16 eller 20-20-20 vannløselige gjødsel. Legge til 1 ss. 1 gallon av vann og oppløse. Holde gjødsel vann i en dekket glasset eller annen beholder og lagre overskytende for neste uke.

•Fjern brukte blomster som dette oppmuntrer mer blomstrer å vokse. Når de er på, seedpods vokse og avlede anlegget energi til å lage frø i stedet for å produsere mer blomster. Fuchsia blomstene blomstrer i varme månedene April til September.