Hvordan å vokse frukttrær i nordlige Arkansas

January 22

Hvordan å vokse frukttrær i nordlige Arkansas

Frukttrær tilbyr fantastisk råvarer og kan være slående knutepunkter til nordlige Arkansas verft. Det er mange faktorer som bør vurderes før du velger en frukt kultivar: tunet plass, mengden sollys og jord. Finn ut din jord pH området før planting for å sikre at det er innenfor riktig område for til frukten du ønsker å vokse. Gi råvarer for familien, samtidig som skygge fra solen Nord Arkansas.

Instruksjoner

•Kontroller mengden sollys som verftet mottar. De fleste frukttrær krever seks til åtte timer sollys å vokse. Hvis din rotten har mange overhengende trær, sviske avdelinger å gi webområdet plante mer sollys.

•Velg en frukt type som vil vokse i nordlige Arkansas. Ifølge University of Arkansas, epler, pærer, kan fersken og plommer vokse i staten.

•Test din jord med en jord testing kit fra fylket direktenummeret kontoret. Samle inn eksempler i hagen din e-post til laboratoriet er adressen som oppgis i Kit. Finn ut hva pH er nødvendig for den frukten du ønsker å vokse. Legg kalk sur jord og svovel alkalisk jord basert på resultatene av testen.

•Følg en voksende kalender for frukttrær. Plante frukt treet i November ved å grave et hull som er to ganger diameteren som roten ballen og på samme dybde som treet er plantet i beholderen. Pack jord rundt foten av treet for å redusere luftlommer. Spre et 6-tommers lag mulch rundt foten av treet å isolere røttene i løpet av vinteren fryser.

•Prune frukt trær i begynnelsen av året. Bruke et par omkjøringsvei sakser, lopping hagesaks og beskjæring så fjerne vinter skade. Fjerne fungal sykdommer, dyppe beskjæring verktøyet i en blanding av 70 prosent rødsprit og 30 prosent vann i mellom kutt.

•Fertilize våren ved å velge en langsom løslate detaljert gjødsel som ble anbefalt av testresultatene jord. renovere hagen senger og spredt mulch i mai. Høste frukten etter hvilken frukt du plantet.

•Renovate hagen senger og spredt mulch i mai. Erstatt alle mulch som ser ut som om det er huse skadedyr eller soppinfeksjoner.

•Harvest frukt i henhold til frukt du plantet. For å plukke de fleste frukt, løft du på stammen av frukt i stedet for hengende ned. Fordi det ofte tar frukttrær flere år for å produsere en høst, plante et tre som er et par år.

•Overvåk frukt trær året for skadedyr og fungal sykdommer. Pest og fungal sykdommer er mer vanlig våren til sommeren. Spray frukt treet med en soppdreper og plantevernmidler tidlig om våren som et forebyggende tiltak.

Tips og advarsler

  • Plant noen slags frukt treet i en beholder og bringe treet innendørs under alvorlig kaldt vær og varmt vær.
  • Unngå plante noen subtropiske trær utendørs fordi de ikke overleve i klima.