Hvordan å vokse frukttrær i Colorado

April 18

Hvordan å vokse frukttrær i Colorado

Vokser frukttrær i Colorado er givende og utfordrende. Frukttrær må ha godt drenering jord, fullt sollys og beste kulturelle praksiser. Colorado er i plante hardførhet soner 2 til 7, er det viktig å velge en frukt treet plante som kan overleve regionens årlige minimal temperaturer. I tillegg må gartnere være årvåken når vokser deres frukttrær å se for fungal sykdommer som brann blight.

Instruksjoner

•Velg en plassering i gården som har godt drenering jord. Ta en håndfull jord i angitt planting sted. Klem jord for å se hvis utgivelser vanndråper. Endre jord som slipper fuktighet ved å spre 4 inches av kompost og byggmester sand. Til sphagnum mosen til første presset 6 inches av matjord hvis jord bryter inn i klumper med. Jord som er formbare i hånden har tilstrekkelig drenering evner.

•Bevegelsessensoren en frukt treet sorten som kan vokse i Colorado uten succumbing til den kalde temperaturen. Red Delicious epler, Kansas søte kirsebær, Polly fersken, blå Damson plommer og Goldcot aprikoser foreslås ved University of Colorado.

•Dig et hull som er dobbelt så stort som på frukt treet med rootball og så dypt som treet har blitt plantet i beholderen. Plass treet i hullet. Pack jord rundt sin base. Vann treet til bakken er fuktig. Spre 6 inches mulch rundt treet til drypp linje, området rett under treets ytre mest grener.

•Se etter tegn på sopp og bakterielle infeksjoner våren, som brann blight er en av de største bekymringene for apple bøndene i Colorado. Beskjære av enhver fungal eller bakterielle syke deler av treet og bruke en soppdreper per etikett instruksjoner.

•Fertilize frukttrær våren rett etter deres knopper har pauser for å hjelpe treet produsere frukt og vokse. Gi de trær 1-1/4 pund av nitrogen for frukt trær som epler, svisker og kirsebær sitt første år av voksende. Gjelde 5 lbs. av nitrogen fersken og kirsebær deres første voksende sesongen. Spre nitrogen under baldakinen av tre og vann til bakken er fuktig, men ikke mettet.