Hvordan å vokse frukttrær i beholdere

January 23

Vokser frukttrær i beholdere er den ideelle måten for folk som bor i en leilighet eller leiligheten til en Opprett bærbare hage. Container hagearbeid er populært og med de mange variantene av dverg frukttrær tilgjengelig, er det den perfekte løsningen for de med liten eller ingen terrassen eller hagen plass som ønsker hagearbeid opplevelsen, men i en mindre og mer kontrollert setting.

Instruksjoner

•Velg frukttrær som er best egnet til klimaet i ditt område. Dverg frukttrær er perfekt for container hagearbeid og fordeler for å velge disse miniatyr trærne inkluderer enkel beskjæring grenene når trærne er sovende og enkel høsting frukten uten behovet av en stige. De pleier også å produsere frukt tidligere enn standard frukttrær. Noen frukttrær er self-pollinating, mens andre krever at du har en andre treet, så sjekk med barneværelset om hva slags treet du velger. Nurseryman bør også kunne fortelle deg hvilken type rot-lager brukes, som avgjør størrelsen på treet.

•Velg beholdere. Beholdere for trær kan være i ulike størrelser og kan gjøres fra forskjellige materialer som leire, tre eller plast. Hvis portabilitet av trærne er en faktor, kan du bruke en lett beholder, spesielt for større trær. Jo større beholderen, jo mer jord og vann vil være nødvendig, lage en leire pott eller tre potten som mye tyngre. Dverg frukttrær kan variere fra 2 fot opp til 7 fot høy. Hvis du bor i andre etasje og oppretter en beholder hage på en balkong, vurdere vekten av containere og hvor mye stress kan plasseres på bjelkene som støtter balkongen. Velg en beholder som er flere inches større enn den opprinnelige beholderen, å gi for ny vekst. Pass på at beholderen har god drenering hull.

•Legg et lag med grus eller små steiner til bunnen av beholderen å drenering prosessen. Bruk en god blanding av gjødsel og næringsrikt jordsmonn som vil renne godt og plassere treet inne i beholderen, spre røttene i jorden. Dekker røttene med jord, vann, og Fortsett å legge til jord til beholderen er godt pakket.

•Plant nakne-rot frukttrær, eller de som er kjøpt i en barnehage som kan ha delen rot innpakket i klede, så snart som mulig slik at røttene til å tilpasse seg sine nye omgivelser. Hvis disse trærne ikke er umiddelbart plantet, holde røttene pakket og fuktig slik røttene ikke tørker ut. Avhengig av treet, bør en beholder alt fra 18 inches to 24 inches i bredde være stort nok for første planting.

•Plant nye frukttrær tidlig om våren når bakken ikke er frosset og det er ingen sjanse for frost. Holde trærne der de vil få mest sollys, men beskyttet mot vinden. De tåler litt skygge, men sollys er nødvendig for vekst og produksjon.

•Et godt, men alltid plante i godt drenering jord. For mye vann eller vann som står inne i beholderen vil føre rot råtne; Det er derfor det er viktig å ha god drenering hull og grus til bunnen av beholderen. Vinden kan også være en faktor i uttørking røttene. Plass containere mot en vegg, hvis mulig, for å begrense hvor mye vind på frukttrær. Avhengig av frukt treet plantet, kan det være nødvendig å gi en potting innsats for å sikre treet base til før det blir etablert.

•Beskytter trær fra elementene. Under de kalde vintermånedene, om mulig bringe trærne inne for å holde røttene fryser. Vann for å holde røtter fuktig. I sommermånedene, sjekk trærne for å være sikker på at de mottar nok vann, spesielt i veldig varmt tider av året. Sannsynligvis må du vann trærne oftere i disse tider som du ikke vil at røttene tørke.

•Feed trærne minst en gang hver 6 måneder eller bruk tid-befridd mate pellets.

•Repot trær hvert 1 til 2 år for å aktivere rotsystemet utvide, holder treet sunn og produksjon. Sviske treets toppen og røtter hver 1 til 2 år i sovende perioden å bestemme størrelsen og formen på trærne og igjen, hvis nødvendig, våren fjerne usunn eller ødelagte greiner. Hvis mulig, innlemme pruning og repotting prosessen samtidig. Periodisk sjekk for skadedyr og parasitter som maur, bladlus og larvene og riktig frastøtende eller insektmiddel egnet for frukttrær til sal av bugs.

Tips og advarsler

  • Bære frukt kan oppstå det første året, men kan ta inntil det andre året på treet å fullt etablere seg.