Hvordan å vokse Frontenac

July 2

Hvordan å vokse Frontenac

Beste for å gjøre wine, Frontenac druer er patentert av University of Minnesota og planter er tilgjengelig bare fra dyrkere lisensiert av universitetet. Frontenac druer er kaldt-hardy til som lav som-33 grader Fahrenheit og produsere klynger av små, litt surt druer i sensommeren tidlig falle. Frontenac druer er motstandsdyktig mot dunete mugg og pulveraktig mugg. Frontenac produserer en fargesterke rose, røde eller port vin. Frontenac og Frontenac gris, som brukes til å lage hvite viner, har samme økende krav.

Instruksjoner

•Plant Frontenac druer tidlig om våren eller høsten. Velge et høyt sted, hvis mulig, å tillate kaldeste luften renne fra anlegget, og anlegget vil motta full sol og jord har skikkelig drenering. Mål området for å finne antall Frontenac vinstokker å plante. Plante Frontenac vinstokker ca 9 fot fra hverandre og gir 10 fot plass mellom rader. For en hjem vingård, redusere rad og plante avstand av halvparten på maksimum drue produksjon. Teste jord å avgjøre hvis det ligger innenfor nødvendig 6.0 til 6.5 pH, og legge til kalkstein om nødvendig øke surhet. Frontenac druer foretrekker loamy eller sandholdig jord.

•Dig et hull 2 fot bred og 2 fot dypt. Erstatte noen av løs jord fra hullet slik at barnehage beholder rim er selv med toppen av hullet. Forstå barnehage beholderen med en hånd og bunnen av grapevine med hverandre og snu beholderen for å løslate vintreet.

•Sett Frontenac vine i hullet og visuelt Kontroller at toppen av hullet er selv med bunnen av anlegget. Mens holde anlegget sentrert i hullet med én hånd bruk din hånd eller spade til push smuss tilbake i hullet til sitter anlegget riktig. Ferdig å fylle hullet med jord, bruker bare nok skitt for å holde anlegget begravd på samme nivå i beholderen.

•Et Frontenac vintreet. Når vannet er absorbert og jord utligner, legge mer jord, nødvendig for å holde foten av vintreet nivå med bakken. Som andre vindruer liker ikke Frontenac våte føtter. Vann regelmessig slik at jorda forblir jevnt fuktig, men ikke våt.

•Mulch anlegget for å holde på fuktigheten og hindrer ugress. Påfør et tykt, 4 - til 6-tommers lag mulch rundt foten av anlegget.

•Velg den sterkeste stem på vintreet og slips forsiktig stammer espalier eller andre støttesystem. Beskjære bort andre stammer og skyter.

•Ikke gjødsle ikke nyplantede Frontenac vinrankene til plantene er etablert i bakken. Bruk en komplett gjødsel som 10-10-10 for å befrukte vinrankene tre ganger per år. Spre gjødsel rundt vintreet, men ikke mot bunnen av anlegget. Retest jord i to år å avgjøre hva næringsstoffer anlegget må.

•Prune grapevine hvert år under den sovende benytter våren, når all fare for frost har passert, avklipt eller andre skjærende verktøy. Selv om hva og hvordan å beskjære vinrankene avhenger helt på hvilken metode av trellising og trening du gjør, målet med beskjæring er å opprettholde anlegget form, oppmuntre til ny vekst og sikre riktig luft og lys sirkulasjon. Kutte tilbake alle ett år gamle canes, slik at ikke flere enn fem noder per spur. Kontroller at spurs fordeles jevnt.

•Prepare unge vinstokker for vinteren når bakken begynner å fryse. Lå unge vinstokker på bakken og dekker hele anlegget med 1 til 2 gressmalingsklaffen å beskytte den. Plass et tykt lag mulch rundt foten av eldre, etablerte vinstokker som ikke kan fjernes fra espalier. Dette beskytter røtter og base av Frontenac.

•Look for drue produksjonen i det tredje året av dyrking. Frontenac druene modnes i August og September, men måtte bo i lianer for en stund før den syre innhold synker. Den beste måten å fortelle om druer er klar til innhøsting er å smake en. Å høste, støtte drue klyngen med én hånd og bruk små avklipt for å kutte stammen med den andre.

Tips og advarsler

  • Frontenac er utsatt for vind skade. Velg en plante område som ikke er åpne for sterk vind i ditt område.