Hvordan å vokse frittgående kylling

October 15

Hvordan å vokse frittgående kylling

Hvis du tror voksende frittgående høns er utenfor rekkevidde, tro om igjen. Bare et par legging høner kan gi fami ferske egg, gratis pest og Luke kontroll og følelsen av tilfredshet som kommer fra å være selvstendige. Legg noen flere kyllinger og kanskje en hane og din flokk vil ta vare på selv for ganske lite pengene. Velg arter nøye for å få optimal egg/kjøtt kombinasjonen for din familie, samt kyllinger med de riktige personlighetene, og din familie vil høste fordeler for årene som kommer.

Instruksjoner

•Kontroller kommunale koder i ditt område før du fortsetter. Ringe din landsby eller by center eller kontakt MuniCode å finne ut om det er lovlig å holde høns av noe slag i ditt område. Vær oppmerksom på at noen byer tillate kyllingene men ikke haner på grunn av støy hensyn.

•Provide en kylling coop med nok plass for frittgående høns du vil øke, om tre til fire kvadrat fot per kylling. Kontroller at det er både en øvre og en nedre nivå, med forhøyet plass for kyllinger å vagle som de foretrekker.

•Plasser et reir boks for hver åtte hønene inne i coop. Fyll den med strå, blader eller filler avis som sengetøy. Gjøre det stort nok for noen kyllinger å dele den gangen, som de nødvendigvis vil; størrelsen kan være avhengig av størrelsen på fullvoksen kyllinger.

•Velg chicken raser passer ditt behov, så finne en anerkjente klekkeriet levere damer. Kjøp damer for å unngå å kjøpe andres problemer med fullvoksen kyllinger og fordi heve kyllinger fra en tidlig alder vil hjelpe innpode frittgående livsstil.

•Fence av hvor som helst du ønsker ikke kyllinger å streife og bruke fjørfe netting rundt vegetabilske lapper eller hager. La kyllinger til scratch og spise hva de vil i området du har angitt. Gi dem så mye plass som mulig, fortrinnsvis i et område fullt av gress og ugress, samt insekter for dem å spise.

•Provide vann inne i coop hele tiden. Oppmuntre sulten kyllinger å gå ut og finne sin egen mat gir kylling feed bare før solnedgang, når de kommer hjem til coop å vagle. Gi vannet utenfor coop beite hvis området som du holde høns er svært store.

•Overvåk kyllinger for tegn på skade eller sykdom. Pass på å samle egg daglig når kyllinger er gammel nok til å starte legging, vanligvis når de nå pullet stadium. Pullet scenen skiller mellom raser, så forskning riktig tidsrammen for din breed(s).

Tips og advarsler

  • Hvis du har en hund, vurdere trening det å jage den ut kyllinger i coop i morgen. Gjør dette bare hvis du er sikker bestemt hunden ikke vil prøve å spise høns, bare skremme dem.. Dette er et spørsmål om hundens personlighet er noe du kan svare. En kylling-herding hunden kan være nyttig, men.
  • Selv om de er frittgående, trenger kyllinger naturlig et sted å ta ly fra været ekstreme, det er derfor du må oppgi en coop. Hvis du bor i et område med en ekstremt kaldt vinterklima, også vurdere å velge din chicken raser tilsvarende. Chanteclers, for eksempel håndtere regelmessig vintertemperaturer på opp til 30 grader i deres opprinnelige Canada.
  • Om vinteren vil utendørs feed være knappere hvis du bor i et svært temperert klima. Være klar over dette og gi mer kylling feed under mager måneder. Også være klar over at kyllingene ikke kan gi så mange egg vinteren fordi de trenger lengre dagslys timer for eggproduksjon.