Hvordan å vokse fred Lilies utenfor

August 13

Fred lilies er blomster innfødt til regnskogen i Sentral- og Sør-Amerika. De er av deres lange, mørke grønne blader og hvite, enkelt-petal blomster. Disse plantene som del Sol til full skygge og en varm og fuktig miljø.

Vanligvis fred lilies er dyrket innendørs i tempererte områder, men det er mulig å vokse dem utenfor steder med varme, fuktige somre. De liker temperaturer fra 68 til 85 grader c og må ikke utsettes for temperaturer under 55 grader F eller Kladd. I områder med ekstreme sesonger, vil det være nødvendig å potten din fred lilies og bringe dem inne i vinter. Mens disse liljer vil vokse i mest godt drenert jord, svarer de godt til potting jord blandet med torv moss, bark og sand.

Instruksjoner

•Velg et skyggefullt område for din fred lilies, slik som under en tre eller veranda markise. Fastsatt terrakotta-Potter og fyll hver to tredjedeler med potting jord.

•Fjern en frøplante fra skuffen og gre røttene litt med fingrene. Legg den i en kjele og dekk røttene med potting jord. Vann sjenerøst. Fortsett til alle liljer er plantet.

•Mist og vann fred lilies annenhver dag. Hver tredje uke sett to gjødsel pellets i hver pott. Mer kan forårsake skade.

•Plasser fred lilies inne vind og tordenvær. Begynne å bringe dem i natten når natten temperaturer dukkert under 60 grader F.

•Gi fred lilies inne for vinteren når temperaturene på dagtid dukkert under 70 grader F. Fortsett å omsorg for seg som du gjorde da de var utenfor.

•Plasser liljene tilbake utenfor i deres potter i tidlig på sommeren når temperaturen når en jevn temperatur på 75 grader F eller mer.