Hvordan å vokse & forplante japanske Sky blyant Holly

May 1

Himmelen blyant kristtorn (Ilex ospetannspinner 'Sky blyant') er en av de japanske hollies - en kompakt busk som vokser 6 til 8 fot høy og halv så bredt. Himmelen blyant kan arbeide i hjem landskapsforming, fra fundament plantings til sikring; det også trives i containere. Overføringen utføres vanligvis tar borekaks i sensommeren eller tidlig i høst. Ikke ta skjæring til du er klar til å plante den, eller være forberedt på å holde det fuktig og kjølig og direkte sollys til kan du få den i jorden.

Instruksjoner

•Prepare overføring sengen ved å fylle en beholder med like deler av sand og perlite. En 1-gallon planting potten eller dyp seeding brett arbeid like bra. Kjøre vann over blanding, røring, til det er helt mettet og overflødig vann avløp fra bunnen av beholderen. Bruke en blyant for å rote hull i medium for borekaks. 1 gallon potten vil holde fire borekaks.

• Søk gjennom himmelen blyant holly anlegget for en stamme som er diameteren på en blyant, i sentrum av anlegget. Prøv å finne en som vokser rett opp. Kuttet stammen 1/4 tommers over en bladnode.

•Skjære grenen i 6-tommers lengder, med topper kuttet rett over og bunnen i 45-graders vinkler. Hver mindre kutte bør ha minst to bladnoder.

•Fyll heie hormon pulver onto en papirhåndkle og rull nederst hver kutte i den før bunnen 1 tomme dekkes. Henge fast hver kutte inn forberedt hull i planting medium.

•Bend ledningen i en invertert "u"-form, poking endene til planting medium på tilstøtende sider av potten. Toppen av ledningen bør utvide minst 1 tomme over kniv å holde plast fra den.

•Spray skjæring med vann fra misting flaske og skli beholderen i plastposen, justere den RPC_C_AUTHN_LEVEL_PKT_PRIVACY. Tett sekken og la den i et lys som mottar indirekte sol.

•Hold jorda fuktig hele tiden mens kutte er heie. Du vil vite at dette skjedde da en mild rykk møter motstand. På denne tiden, fjerne potten fra posen, men tillate himmelen blyant holly anlegget å fortsette å vokse innendørs til våren.

•Provide himmelen blyant holly med fuktig jord i vekstsesongen, la det tørke mellom Pottejorden om vinteren.

•Fertilize sky blyant kristtorn tidlig på våren, før produksjonen av nye vekst. Bruke 10-10-10 gjødsel, hastigheten oppført på etiketten for størrelsen på anlegget.