Hvordan å vokse Forget-Me-Nots hjemme i en gryte

October 22

Hvordan å vokse Forget-Me-Nots hjemme i en gryte

Skygge-kjærlig forget-me-nots, også kjent som M. sylvatica, vil trives i potter på trammen eller tilbake patio. Voksende dem fra frø er ikke vanskelig, og du vil bli belønnet med en overflod av små blomstrer i rosa, blå eller hvit, med gule sentre. Disse stauder vokser nå 18-24 inches høy og gjør best i godt drenert jord. Blomsterpotter er et ideelt miljø for din forget-me-nots trives i.

Instruksjoner

•Fyll blomsterpotte med plante jord. Trykk den hardt ned med hendene. La ca en tomme mellom toppen av jord og toppen av blomst potten felgen. Legge til eller fjerne jord etter behov.

•Trykk forget-me-not frø i jorden, ca 1 / 8 tommer dyp. Plante frø ca fire inches hverandre. Fortsett rundt på overflaten av jorden til du har plantet en sirkel av frø.

•Et frøene umiddelbart. Holde jorda fuktig, men ikke dryppende våt ved å vanne lett og ofte. Plass blomsterpotte i en delvis skyggelagt på patio eller veranda.

•Thin seedlings etter at de er om lag tre inches høy. Trekk ut alle unntatt de mest krevende. Vanligvis to til tre planter per gallon potten lar nok plass for røttene å trives.

•Give den potted planter en dose av flytende gjødsel etter seedlings er etablert, ca to måneder etter spirende.