Hvordan å vokse Fava bønner i sonen 7

January 23

Hvordan å vokse Fava bønner i sonen 7

Fava bønner, også kjent som bondebønner og felles bønner, er en hardfør rekke bønne anlegget. Dette er buskete ettårige som vokser fra våren til høsten og oppnå en gjennomsnittlig høyde på 3 til 4 1/2 fot. Fava bønner er medlemmer av Belgfrukt familie og krever noen av de samme vekstforhold som andre bønner, disse plantene er hard kulde og frost og foretrekker kjøligere vekstforhold sommeren. Dette gjør fava bønner velegnet for USDA hardførhet sone 7, som presenterer en kortere vekstsesongen og kjøligere somre enn noen av de varmeste områdene.

Instruksjoner

•Research voksende regionen å være sikker på at du kan vokse fava bønner. Høste til tabellen notater som fava bønner gjør best ved temperaturer på 60-65 grader Fahrenheit og kan vokse i 75 grader Fahrenheit på det varmeste. Varme områder støtter ikke fava bønner, selv i sonen 7.

•Plant bønner om våren etter de siste frost, som spenner fra tidlig til midten av April i sonen 7. Selv om fava bønner er hardfør for frost når de er moden, mislykkes unge frøplanter i kalde temperaturer. Denne tidsangivelsen gir også bønner en full 80-100 dager modne. Velg et sted som får full sol i åtte timer hver dag, med komplett drenering.

•Amend jord med en kombinasjon av halv rask-drenering jord og halv organiske kompost, til en dybde på 4 inches. Alle grønnsaker krever løs, rask-drenering jord og vil mislykkes i stående vann. Organiske kompost legger et løft av rike surt ernæring til jord for bønne planter vekst. Legge til en dose av 5-10-10 gjødsel til jord å ytterligere øke næringsstoffer.

•Plant seedlings 2 til 4 inches fra hverandre og vann dem med tomme vann. Opprettholde fava bønner gjennom sommeren med 1 tommers vann uken for å holde jorda tørker. Siden fava bønner er hardfør for frost, holde dem ute til sin modenhet, uavhengig av frost dato i sonen 7.

Tips og advarsler

  • University of Minnesota forlengelsen advarer at noen mennesker er følsomme for rå fava bønner og kan bli svært syk når de spiser bønner. Nettstedet anbefaler at gartnere og kokker alltid koker fava bønner før servering dem.