Hvordan å vokse eviggrønne trær fra kongler

December 12

Hvordan å vokse eviggrønne trær fra kongler

Det tar en pasient personlige å vokse et eviggrønt tre fra frø i en Kongle. Den lange spiring periode, tar opp til fire måneder, stor flid fra dyrkeren. Mange eviggrønne trær produserer både mannlige og kvinnelige kongler. Husk å ta en rask oversikt over kongler, under samme type evergreens, i høst måneder. Du vil merke det er større kjegler, i motsetning til mindre koner. De større er de kvinnelige Konglene, de du ønsker for seeding.

Instruksjoner

•Samler opp eldre kvinnelige eviggrønne kongler som er brun med åpne skalaer. Du vil se at hver skala av Kongle inneholder ca to frø. Fra utsiden av membran, hvert frø ser ut som to fløyer, som er knyttet til frø skjult i membran. I naturen, blir dette plukket opp av vinden flyttes en avstand fra den opprinnelige treet.

•Start hver furu kjegle opp ned og rist frøene ut.

•Plasser frø i en bolle. Fylle bollen med vann. Plukk ut frøene som flyter. Disse er de som er mest fruktbare og den beste kandidat for planting. Plass frø du har plukket ut på et papirhåndkle tørke. Når eviggrønne frøene er helt tørt, lagre dem i beholderen med tett lokk.

•Plant ett frø i hver hage beholder, i januar. Fyll hver beholder med potting jord, forlater 1/2 tommers klart på toppen. Lage et hull i midten av jorda med fingeren, ca 1/4 tomme dyp. Plass den spisse siden ætt oppover i hullet. Dekke hullet med jord.

•Plasser containere på et brett. Sett skuffen i et innendørs vindu som mottar full sol mesteparten av dagen. Spray jord med vann for å fukte. Gi jord vannspray hver dag, men ikke over vann til en gjørmete konsistens, bare fukte. Frøene kan ta tre til fire måneder til å spire.

•Transplant frøplanter utendørs når de har vokst til et minimum 6 inches.