Hvordan å vokse Eucalyptus Gregsoniana

January 4

Hvordan å vokse Eucalyptus Gregsoniana

Eucalyptus gregsoniana vokser på en treg til middels sats til en eldre høyde på ca 18 fot høy. Den kan overleve vintertemperaturer ned til 10 til 15 grader Fahrenheit. Plante dette treet i sandholdig leirjord eller leirjord jord der den kan motta minst seks til åtte timer med sollys hver dag. Riktig planting og vanning de første to årene gir det starten den trenger å vokse i et sunt, lite vedlikehold tre.

Instruksjoner

•Test drenering evnene av jord på tiltenkt planting området. God drenering kreves for gregsoniana eukalyptustrær. Bruk en spade til å grave hull 1 fot dyp og bred når jorda er mettet fra regn verken usedvanlig tørre. Fylle hullet med vann. Kontroller vannivået etter fire timer. Hvis vannet har helt gjennomvåt i jorden, er drenering egenskaper gode. Når det tar over fem timer for vann å suge i jorden, drenerer det for tregt. Finne et sted med bedre drenering evner.

•Dig planting hull to ganger diameteren på roten ballen og bare dypt nok for E. gregsoniana treet skal plantes på samme nivå det vokste i beholderen. Plante nakne-rot trær så kronen, der røttene møtes bagasjerommet, er på bakkenivå.

•Still treet i hullet og fylle det to tredjedeler full med jord som ble fjernet fra planting hullet. Ikke endre jord. Skyv jord under og mellom røttene for hånd. Fylle resten av hullet med vann og la den suge. Dette hjelper betale jorden rundt røttene og fjerne luftlommer.

•Overflate fylle hullet og vann treet igjen. Spre en 2 - 3 tommers dyp mulch i en 2-fots-bredformat sirkel rundt treet. Holde mulch 1 til 2 inches unna tømmerstokken. Holde mulched området fritt for ugress, gress og noen andre planter. Plass en 2 - til 3-fot høy maskinvare klut eller kylling wire gjerde rundt unge treet å beskytte den mot kanin.

•Et E. gregsoniana tre ganger i uken for de to første årene til røttene er godt etablert. Gir treet 2 til 3 gallons av vann hver gang. Dyp vanning en eller to ganger per uke i stedet for hyppige grunt vann vil oppmuntre trerøtter å vokse dypere i jord. En dypere rotsystem er sterkere og bedre i stand til å overleve tørke. Gi treet ekstra vann under uvanlig lang tørre perioder etter andre år.

•Prune E. gregsoniana om sommeren når temperaturen er høy og fuktighet er relativt lav. Tillate treet til å vokse unpruned for de første to til tre år. Bruk hånden pruners trimme den tilbake bare lett om nødvendig å redusere høyden eller forbedre sin generelle form og utseende.