Hvordan å vokse etterfølgende Petunias fra et frø

September 2

Etterfølgende petunias er fargerike blomster med spredning av opp til 4 fot. Plantet i beholdere, skaper de en ønskelig overfylte utseende som blomstrer kaskade ned sidene av planter. Etterfølgende petunias er hardføre og starte fra frø lett. Med riktig pleie produsere startet plantene overfylte beholdere av blomster i en voksende sesongen. For å vokse etterfølgende petunias fra frø, velger du et utvalg som trives i USA avdeling av landbruk anlegget hardførhet sonen fra din lokale anlegg barnehager.

Instruksjoner

•Fyll en planter 1 tomme fra toppen med en kvalitet frø starter blanding, tilgjengelig fra de fleste hagearbeid spesialforretninger. Fukt blandingen med varmt vann, ca 80 grader Fahrenheit, før den renner fra bunnen av beholderen.

•Sprinkle den etterfølgende petunia frø jevnt over jord i beholderen og trykk dem inn i overflaten med tommelen. Ikke dekk frøene med noe, som noen varianter krever lyseksponering å svare.

•Sett den etterfølgende petunia frøene planter i et solrikt område som opprettholder temperaturer 80 gradene ºF eller mer for mesteparten av dagen. Etterfølgende petunia frøene jord må ikke faller under 70 grader Fahrenheit for ideelle spiring.

•Et frøene daglig med varmt vann, opprettholde fuktig jord før de begynner å spire i ca sju til 10 dager. Jord må beholde en temperatur ikke lavere enn 70 grader Fahrenheit gjennom spirende prosessen. Holde jorda fuktig og tillate etterfølgende petunias å vokse i fire til seks uker i deres gjeldende beholderen.

•Prepare den etterfølgende petunia seedlings' nye plantasjeeiere ved å plassere et lag av elvesteiner på bunnen av hver enkelt for drenering. Fylle plantasjeeiere med befruktet potting jord og foreta flere hull, 1 tomme fra hverandre, i hver enkelt.

•Kuleis grupper av petunia planter av deres gjeldende beholderen med en skje forsiktig. Plass en etterfølgende petunia frøplante pr hull i hver planter. Trykk jord lett rundt seedlings å støtte dem. Gjenta med de resterende etterfølgende petunia seedlings og forberedt beholdere.

•Care for etterfølgende petunias som de vokser per instruksjoner fra en ekspert på din lokale planteskole. Lated bekymre varierer etter art. Vanligvis de burde få minst seks timer med sollys per dag, og du bør holde jorda fuktig.