Hvordan å vokse et Star magnoliatre

October 28

Star magnolia (Magnolia stellata) er en av de mest populære landskap av trærne i USA, og med god grunn. Denne multi-trunked dekorative deciduous tree har spektakulær hvit stjerne-formet blomstrer om våren. Det er en utmerket prøven treet for enhver plassering og selv fungerer bra naturalisert steder. Her er hvordan å gjøre denne magnolia stjernen i hjemmet ditt hagen.

Instruksjoner

•Velg planting området. Et sted som mottar full sol i morgen og litt skygge på ettermiddagen er perfekt for star magnolia. Jord skal jevnt fuktig, litt surt og rik på organisk materiale. Star magnolia vil tilpasse seg mange jord typer så det er verdt å prøve på forskjellige steder. Treet kan dyrkes med hell i hardførhet soner 4 til 9.

•Prepare treet. Star magnolia er lett tilgjengelig enten containerized eller balled og burlapped. Fjern alle wire og hyssing til å sikre rootball. Klippe bort halvparten av burlap dekker rootball.

•Dig plante hullet. Grave et hull tre til fire ganger bredden av rootball eller beholder og like så dypt. Når plantet, skal toppen av magnolia rootball selv med omkringliggende bakken.

•Plasser og plante treet. Plass star magnolia i planting hullet. Når treet er rett, legge en liten mengde jord til å sikre den. Fylle planting hullet med vann og la rootball og jord å absorbere. Etterfylle de resterende jord og vann igjen dypt.

•Mulch plante området. Mulching, eller "dressing", er planting området viktig å holde magnolia røtter kjølig og holde på fuktigheten. Spre et tre-fire tommers lag mulch rundt treet og over hele planting området.

Tips og advarsler

  • Star magnolia er mest vellykkede plantet våren. Hvis transplanting høsten, ta ekstra forsiktighet å vann og beriker jordsmonnet gjødsle. Kontroller at treet er dypt vannet før den første frosten å forhindre vinter brenne. Anlegget i et område som ikke er utsatt til salt.
  • Ved forfall, kan star magnolia nå 15 fot høye og like brede. Det er en langsom dyrker.
  • Sen frost på våren kan slå fuzzy magnolia knoppene brun.