Hvordan å vokse et Plantain tre

June 19

De to plantains, fransk og Horn, er begge banan hybrider, men de er ikke søt eller myke. Høy i stivelse, plantains er vanskelig og har en kalkholdig konsistens hvis du prøver å spise dem rå. På den annen side, er de deilig når stekt. Som banan, dette tropisk anlegget er innfødt til Sørøst-Asia, men også vokse i andre varme områder over hele verden. Heve plantain trær tar samme omsorg som dyrke bananer.

Instruksjoner

•Løft plantains i helårig varme forhold, som de krever temperaturer på lav til midten av 80-tallet Fahrenheit til å vokse og sette frukt. Plante dem i beholdere i kule områder slik at du kan flytte dem innendørs når sommeren er over, eller hvis det blir for varmt. Beskytte planter fra temperaturer på høye 90-tallet, som bladene kan brenne og vekst kan stoppe.

•Still plantain treet i bakken som er naturlig rik på humus, eller at du har endret med kompost, gjødsel eller andre organisk materiale. Bygge en 3-fots-høy seng hvis jord drenerer sakte, som plantains dø raskt når sine røtter stå i vann. Plass dem i et hull som er tre ganger så bredt og så dypt som treets rot ballen.

•Velg et område i full sol og skjermet for vinden å holde den plantain løvverk rive og tørking.

•Irrigate din plantain treet konsekvent, gi 1 tommers vann per uke. Redusere hvis det regner. Øke den hvis bladene begynner å kaste seg, gule eller dø.

•Feed din plantain månedlige under sin voksende sesongen. Bruke ½ pund av 8-10-8 gjødsling formel for unge planter. Gi modne trær 2 pounds av gjødsel en gang i måneden. Kringkaste det rundt foten av anlegget, opptil 8 fot. Ikke la feed kommer i kontakt med bagasjerommet. Halvert mengden av gjødsel for container-vokst planter. Alltid vanne plantain treet etter fôring det.

•Prune alle amme, bortsett fra en stengel, som vil bære frukt. Når fruktdannelsen skal skje stammen er ca seks måneder gammel, kan en annen suger å begynne å blomstre. Det vil etter hvert erstatte gjeldende fruktdannelsen skal skje forfølge, som vil dø etter innhøsting. Gjenta denne prosessen hvert år så du alltid ha en shoot å bære plantain frukt.

•Skjære fruktdannelsen skal skje stilken tilbake til 30 inches etter innhøsting. Vent et par uker og skille sin spire fra viktigste anlegget og kaste den. Bruk en machete for å klippe gjennom anlegget vev.

•Harvest plantains ved avskjære hele stilken Pérez eller tok en haug med plantains samtidig. Ta hele stilken mens frukten er fortsatt en uke eller to unna å bli moden. Legge den i et skyggefullt område. Plukke plantain bunter som modnes i treet.