Hvordan å vokse et Guava tre i Nord-Texas

June 10

Guavas er eksotiske frukter optimalisert til Mexico og mellom-Amerika. Trærne er relativt lite på 30 fot i høyde, og sport unik kobber-farget bark over grønt tre, eviggrønne blader, duftende, hvite blomster og endelig musky, pæreformet guava frukt. Guavas krever varme og varme, og ifølge Aggie hagebruk, vokser fint i områder i Texas som produserer grapefrukt og appelsiner. I Nord-Texas, men der vintertemperaturer kan slippe å fryse, er det bedre å holde trær guava i Potter og bringe dem inne i vinter.

Instruksjoner

•Grow trær guava i en 20 - til 30-gallon potten med drenering hull å hindre akkumulering av stående vann. Denne pott vil gi guava rommet å avle og trives samtidig oppadgående veksten nok å holde det håndterlig innendørs. Bruk en blanding av halv rask-drenering jord og halv kompost for å fylle potten tre fjerdedeler full og gi guava rask-drenering grunnlaget krever.

•Plant guava trær dypt nok til å dekke deres rot baller helt og vann med 2 inches av vann. Selv om trær guava tørke-tolerant, de bedre med dypt vanlige Pottejorden, så vedlikeholde ukentlige Pottejorden 2 til 3 inches våt hele roten ballen.

•Sett trær guava utendørs i Nord-Texas summers, når trærne vil trives i varme og fuktighet i regionen. Holde trærne i områder der de vil få full sol i seks til åtte timer hver dag, å fremme vekst og blomstrende. Selv om guavas vil vokse i moderat skyggen, kan de ikke blomst eller bære frukt.

•Fertilize trær guava en gang i måneden med nitrogen-tunge gjødsel. Disse trærne er tunge forer, og trenger ernæring for blomstrende og frukt. Alltid gjødsle trærne sammen med en vanning å næringsstoffer oppløses i jord.

•Gå trær guava innendørs før den første frosten i Nord-Texas, som vil drepe trær. Inne, sette guavas på steder hvor de vil motta full naturlig eller kunstig lys hele dagen, og bort fra oppvarming vents eller peiser, som vil tørke dem. Beholde fuktighet rundt trærne når de er innendørs ved å sprøyte med vann på hver vanning. Flytte trærne tilbake ute etter de siste frost våren.