Hvordan å vokse et Guava tre fra frø

September 3

Trær guava er ideelle for hjem landskapet som de tilbyr kontinuerlig frukt produksjon og er tolerante overfor en rekke grunnforhold. Denne tropisk frukt er anerkjent av sine gult eller grønt skall og søt, saftig, rosa-farget kjøtt, som brukes til å lage gelé og andre søtsaker. Trær guava, ofte overføres fra borekaks eller pode. Frø forplantning resulterer i unike trær som ikke er True deres foreldre, så det ikke kan brukes til kommersielle dyrking. Trær guava nå ikke mer enn 20 til 30 fot høy, og du kan beskjære dem for å kontrollere sin størrelse.

Instruksjoner

•Fjern guava frø fra frukt og ren grundig i vann. Frøene kan spire best hvis plantet snart etter fjerning.

•Plasser frø i en bolle med vann og la suge i to uker før plante. Alternativt, som raskt starte frø, koke dem i fem minutter i en gryte med vann. Disse trinnene vil øke spiring hastighet.

•Prepare en spirende middels består av sand eller like deler sand og matjord og sted i potter eller direkte i en jord-seng. Plante frø 1 til 1 1/2 inches fra hverandre og 1/4-tommers dyp. Gi rikelig med vann å holde jorda fuktig.

•Transplant planter i større Potter når de utvikler sitt første sett med ekte blader. Nøye fjerne dem, sammen med deres rotsystem, og plasser i individuelle potter med leire-leirjord jord og kompost.

•Prepare en siste voksende plassering for trær guava som inneholder rik, godt drenert og dyp jord og ligger i full soleksponering. Sted trær minst 33 fot fra hverandre for full produksjon, men du kan plante dem så nært som 16 fot, men de vil produsere mindre frukt. Trærne trives i et temperaturområde på 73 til 82 F.

•Harvest frukt når det setter, omtrent to til fire år etter planting frø, men det tar noen ganger opptil åtte år. Gi rikelig med fuktighet under fruktdannelsen skal skje sesongen vil sikre høy kvalitet frukt.