Hvordan å vokse et furutre Alberta

November 6

Hvordan å vokse et furutre Alberta

Fire varianter av furutrær er innfødt til Alberta: furu furu, jack furu, smidig furu og whitebark pine. Furu er den høyeste variasjonen, nå 98 føtter, mens smidig er den minste, nå bare 15 til 30 fot høy. Alle er Gran trær som produserer frø-bærende kongler, og alle er lett å omsorg for, som krever lite vedlikehold.

Instruksjoner

•Velg en godt drenert i hagen din som mottar seks til åtte timer sollys hver dag. Grave et hull dobbelt så bred og bare så dypt som treets rot ballen som kan være 8-10 inches lang.

•Har profesjonell treet movers sette din Alberta furu i hullet du har forberedt eller bruke en tre dolly nøye flytte og redusere treet i hullet. Forvent røttene buntet sammen og pakket i burlap. Bære og flytte treet av burlap ballen ved foten av treet i stedet for stammen seg å forhindre skade til røttene.

•Skjære burlap fra roten ballen og bruker hendene til å løsne opp røttene og jord inne. Inspisere røttene for noen som krysser hverandre. Avskåret krysset røtter, men la alle andre intakt.

•Fyll hullet på overflaten av bakken med jord du gravd opp av jorden. Pack jord og mulch rundt trestamme på havoverflaten bakken med hendene for å lage en skrå jordhaug rundt treet.

•Stake treet for det første året hvis det er høyere enn 6 fot høy når du plante den. Staking vil hjelpe treet slå rot og vokse rett. Det vil også gi stabilitet og fleksibilitet i sterk vind. Sett inn tre metall innsatsen i bakken ved foten av haugen du opprettet, ca 12 inches fra furu bagasjerommet og samme avstand fra hverandre. Holde innsatsen i bakken i en liten vinkel så toppen av innsatsen bue utover litt unna enn i treet.

•Tie hage wire rundt tømmerstokken og rundt hver innsats. Tie en dobbel knute i hver ende sikre ledningen og holde treet på plass. Pakk treet wrap materiale rundt stammen på treet fra grunnen av det første settet med grener.

•Fjern innsatsen, wire og tre vikle materiale etter et år. Vann treet ukentlig når nedbør i denne perioden er mindre enn 1 tomme. Stikke en regnmåler i bakken i nærheten treet for å overvåke mengden av regnvann blir.

Tips og advarsler

  • Hvis du plante Alberta pine treet i et område med tung leire jord som ikke renne godt, grave en grøft rundt 8 inches lang som utvider på baksiden slutten av treet hullet. Fyll at grøft med løs, sandholdig jord som overflyt for tre hullet å gi tilstrekkelig drenering røttene så treet forblir sunn.